Nie wiem co to za motocykl ale troszkę go rozjebał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Nie wiem co to za motocykl ale troszkę go rozjebał
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze dam piwo za każdego rozjebanego skurwysyna,który porusza się tymi pierdzącymi gównami. Jak mieszkałem we Francji to pod hotelem cały czas te chuje jeździły na motorkach i skuterkach jebanych - spać się nie dało.Wróciłem do pierdolonej polszy to się okazało,że tutaj też już wieśniaki się wzbogaciły i kupują te terkoczące maszynki,jeżdżą mi teraz skurwysyny pod oknem - spać nie można. Jebać ich wszystkich, niech się ścierają o asfalt do białej kości. Piwo ode mnie i szczere życzenia bolesnego zgonu każdemu skurwielowi na mechanicznych jednośladach. Chuj z wami.
@androgenius
hehehe widze temat po twojej wypowiedzi się rozwinie zajebiście ... poczekamy na wypowiedzi kierowców jednośladów
hehehe widze temat po twojej wypowiedzi się rozwinie zajebiście ... poczekamy na wypowiedzi kierowców jednośladów
Wyprzedza na trzeciego chuj jebany. Bardzo dobrze że się rozjebał. Mam nadzieje że ma podpisaną kartę dawcy organów bo tylko tyle z niego pożytku co z jego wątroby,serca i nerek.
jedziesz z rodziną na wakacje a tu taki pólmózg powoduje wypadek i nawet choćbyś jechał najuważniej i był jebanych hołowczycem drugim to możesz zginąć w wypadku z całą rodzinką przez debila na drodze !
jedziesz z rodziną na wakacje a tu taki pólmózg powoduje wypadek i nawet choćbyś jechał najuważniej i był jebanych hołowczycem drugim to możesz zginąć w wypadku z całą rodzinką przez debila na drodze !
Chuj wam w dupe wszystkim pierdolone osobówki :O
androgenius, umrzyj, zgnij, rozłóż się albo co, polaczku jebany.
Tak Tak Zapraszamy serdecznie wszystkich właścicieli jednośladów na wspólne wyzwiska i debatę nt wyższości (wątpliwej) jednośladów nad wielośladami.
Chętnie zobaczę ile użytkowników sadola potencjalnie może mi dostarczyć nową wątrobę..
Chętnie zobaczę ile użytkowników sadola potencjalnie może mi dostarczyć nową wątrobę..
Jebał was pies drodzy kierowcy jednośladów
Ja już na swoim koncie mam 2 odkurzacze rozwijające zawrotną prędkość 40km/h
Poluje na następne
Ja już na swoim koncie mam 2 odkurzacze rozwijające zawrotną prędkość 40km/h
Poluje na następne
Przecież jechał 3 na godzinę tylko.
tak na szybko - gdzie on wyprzedzal na trzeciego? i jak by nie patrzec to pan z srebrnego autka ma odpalony prawy kierunek. Zeby nie bylo nie jezdze na motocyklu.
androgenius i chuj, mogą to jeżdżą, złóż jakąś skargę czy coś kurwa, a nie na forum płaczesz "Auaaa, mamooo oni jeżdżą, mamooo.."
Owszem, są tacy, co na tych skuterach/motocyklach odpierdalają, blokują ruch, ale też są tacy, którzy są normalni, ale za to osobówkami ich wkurwiają. Ja np. Zapierdalam skuterkiem, zjeżdżam na samo prawo, żeby osobówki mogły spokojnie bez jebanego skręcania w lewo ominąć, a i tak drą pizdy "spierdalaj z tym", jak odkrzykne, że ma się pierdolić, to się zatrzymuje i wychodzi z dwoma kumplami, ak 47 i w Ciebie strzela, Ty umierasz.. To wkurwia, już tak miałem z 4-5 razy..
Owszem, są tacy, co na tych skuterach/motocyklach odpierdalają, blokują ruch, ale też są tacy, którzy są normalni, ale za to osobówkami ich wkurwiają. Ja np. Zapierdalam skuterkiem, zjeżdżam na samo prawo, żeby osobówki mogły spokojnie bez jebanego skręcania w lewo ominąć, a i tak drą pizdy "spierdalaj z tym", jak odkrzykne, że ma się pierdolić, to się zatrzymuje i wychodzi z dwoma kumplami, ak 47 i w Ciebie strzela, Ty umierasz.. To wkurwia, już tak miałem z 4-5 razy..
A potem takie pojeby wielki raban podnoszą na kierowców: "Patrzcie w lusterka! Motocykliści są wszędzie!" I pierdolą jakimi to kierowcy samochodów są kutasami, że nie uważają na motocyklistów. A ja mówię: Nie zapierdalajcie po mieście 220km/h to nie będzie wypadków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów