Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za takie coś ten pedał z kamerką powinien wpierdol obskoczyć. Pierdole jakiś uliczny performers czy inne chujostwo na tic toka . Młody mało co kręgosłupa sobie nie połamał, głowy nie rozjebał bo co? Jakieś tępe cipy sobie na środku ulicy tańczą z pedałem na czele. Zanda nawet nie zareagowała bo ujęcie które można powtórzyć ważniejsze. Zero człowieczeństwa w tych czasach. Kurwy JEBANE
W sumie w dobie sprzętu to wystarczy green screen ( czyli zielone byle co, materiał jako tło) i potem w sofcie dokleić całą reszte.
Po chuj wychodzić na pole i męczyć sie z plebsem...
Za takie coś ten pedał z kamerką powinien wpierdol obskoczyć. Pierdole jakiś uliczny performers czy inne chujostwo na tic toka . Młody mało co kręgosłupa sobie nie połamał, głowy nie rozjebał bo co? Jakieś tępe cipy sobie na środku ulicy tańczą z pedałem na czele. Zanda nawet nie zareagowała bo ujęcie które można powtórzyć ważniejsze. Zero człowieczeństwa w tych czasach. Kurwy JEBANE
ale widać, że lewackie wychowanie, a dzieci lewaków nie szkoda
szkoda, że nie ma w odtwarzaczu wolniejszego trybu niż x0,5, bo slow-mo z tego haka wygląda zajebiście.
proszę;
Lewackich dzieci nie szkoda. Prawicowy rodzic by wytłumaczył dziecku, że nie wolno niszczyć cudzej pracy. Gdyby to był 2-3 metrowy chodnik to można by było dyskutować, że głupie c**y i operator przeszkadzają. Ale tutaj na około pełno miejsca i jakieś rozwydrzone bachory lewackiego spermochłona co myślą zresztą tak jak matka, że są pępkiem świata. Dla mnie operator zachował się zrozumiale. Szybko i skutecznie.
Pierdolisz kocopoły.
Prawicowy rodzic uczy że wolność jednostki jest najważniejsza a nie widzi misie pseudo artysty. Niech pół miasta zajmią, bo za darmo. Pierdolić zwykłych ludzi.
ale widać, że lewackie wychowanie, a dzieci lewaków nie szkoda
Ty ryj masz lewacki.
Jakby mojemu kaszojadowi tak zrobił to by ta kamerkę z dupy wyciągał pedalec jeden.
Jakby mojemu kaszojadowi tak zrobił to by ta kamerkę z dupy wyciągał pedalec jeden.
Spokojnie, to nie twój gówniak. Przecież nie wychowałeś swojego smroda w taki sposób by niszczył cudzą pracę (jaka by ona nie była) i nie nauczyłeś go popierdalać z damską czerwoną torebką na ramieniu...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów