18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Uprzedzenia
SuchyHarry • 2023-04-16, 20:38
Marketowy ochroniarz, lekko podstarzały Mietek, złapał cygana na próbie kradzieży mobilnego głośnika i trzyma go za fraki.
-Chciałeś pan to ukraść! Widziałem, jak próbowałeś skitrać pudełko za pazuchę!
-Nieprawda! - wrzasnął cygan wymachując rękami.
-Chcę to kupić! Sięgałem tylko po portfel do kurtki, bo chciałem sprawdzić czy mam na to tyle pieniędzy.
-Takie rzeczy, to se możesz pan niewidomym opowiadać.
-Nie wierzysz pan, że chcę to kupić?!? To choć pan do kas!
Ochroniarz nie chciał uwierzyć, ale poszli... Stoją przy kasie, cygan wyłożył na taśmę głośnik, kasjerka skasowała towar,
cygan wyjął z kurtki portfel, zapłacił, dostał paragon, popatrzył raz jeszcze na ochroniarza i odszedł.
Mietek spalił nieco buraka:
-Może nie powinienem się tak uprzedzać do tych cyganów? To tylko stereotypy.
W końcu to też tacy sami ludzie jak my... - pomyślał sobie w duchu.
Odwrócił się na pięcie, wraca z powrotem na sklep, wkłada ręce w kieszenie i nagle...
-Kurwa mać!!! Gdzie mój portfel?!?

"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, Bajters
Zgłoś
mynameisgod 2023-04-16, 20:46
oczekiwane
zakończenie
bardzo
śmieszne
ale
prawdziwe
Zgłoś
marcino_zly 2023-04-16, 21:12 1
mynameisgod napisał/a:

oczekiwane
zakończenie
bardzo
śmieszne
ale
prawdziwe

Bardzo stary dowcip.
Dobry cygan to martwy cygan, jak żyd.
Zgłoś
Brocha 2023-04-16, 23:28
Rozjebałes system stary!!
Zgłoś
Baronessa 2023-04-16, 23:29 1
marcino_zly napisał/a:

Dobry cygan to martwy cygan, jak żyd.

To samo z czarnuchami, arabami, turkami i innymi wyznawcami islamu, kacapami, kartelami z meksu i brazylii, itp, itd... Generalnie połowa globu do odstrzału.
Zgłoś
lary53 2023-04-16, 23:55
fajna historia ale i tak dajesz sie ruchać przez rząd kurwa
Zgłoś
PhantomMask 2023-04-17, 0:11
Teraz mają konkurencję w postaci braci ze wschodu + mołdawce i gruzini którzy razem z halmanem przy okazji przekraczali granicę na kartę rowerową
Zgłoś
Kaczor_Donald 2023-04-17, 0:20 2
O kurwa - sadolowy Karol Strasburger...
Zgłoś
KeksimusMaximus 2023-04-17, 1:01 4
W zachodnich wersjach zamiast cygana jest polak
Zgłoś
35i 2023-04-17, 6:36
Baronessa napisał/a:

To samo z czarnuchami, arabami, turkami i innymi wyznawcami islamu, kacapami, kartelami z meksu i brazylii, itp, itd... Generalnie połowa globu do odstrzału.

Sprawdź, kto jest właścicielem większości centrów handlowych w Warszawie.
Zgłoś
Makulata 2023-04-17, 15:48 1
Jak to jest, że jak napiszesz komuś wypierdalaj to masz bana z automatu, a taki zjeb może zaśmiecać główną bez problemu?
Zgłoś
labamba333 2023-04-17, 16:21 2
Zgłoś
SuchyHarry 2023-04-17, 17:57
Makulata napisał/a:

Jak to jest, że jak napiszesz komuś wypierdalaj to masz bana z automatu, a taki zjeb może zaśmiecać główną bez problemu?

Makulata, anota.

labamba333, tak, ta stara reklama MM stała się kanwą tego suchara

"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, Bajters
Zgłoś
dr.lecter 2023-04-17, 22:42 1
"To choć pan do kas!" Kurwa, choć to nie to samo co chodź - różnica jest mniej więcej taka jak zrobić komuś łaskę albo zrobić komuś laskę analfabeto pierdolony.
Nie ma gorszej wiochy i obciachu niż wstawiać dowcipy i memy z błędami ortograficznymi.
W sumie to jest większa wiocha - śmiać się z nich nie zauważając tego błędu.
Zgłoś
SuchyHarry 2023-04-18, 6:46
dr.lecter napisał/a:

"To choć pan do kas!" Kurwa, choć to nie to samo co chodź - różnica jest mniej więcej taka jak zrobić komuś łaskę albo zrobić komuś laskę analfabeto pierdolony.
Nie ma gorszej wiochy i obciachu niż wstawiać dowcipy i memy z błędami ortograficznymi.
W sumie to jest większa wiocha - śmiać się z nich nie zauważając tego błędu.

dr.lecter, no i hój. Boli će to dży dzo? a jeźli tag, to pszeprażam. Tesz mnie fkurwia, jag ktoź szpecjalnie i nadmierńe robi błendy ortografidrzne.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów