📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no no
nie ma klimy, wspomagania pewnie też nie a o 10" lcd i androidzie na desce żeby móc w co grać jak automat robi zaprogramowaną robotę... cóż. A! no i nagłośnienia z 6 głośnikami tam nie widzę...
nie ma klimy, wspomagania pewnie też nie a o 10" lcd i androidzie na desce żeby móc w co grać jak automat robi zaprogramowaną robotę... cóż. A! no i nagłośnienia z 6 głośnikami tam nie widzę...
wiecie co zostało z fabryki "Ursus" - nic. wiem bo tu mieszkam od 30 lat...
wiem bo myślałem, że kiedyś przyłożę swoją rękę do tej maszyny. no i przyłożyłem 20 ostatnich sztuk miało mój wkład. Jebać żydów.
wiem bo myślałem, że kiedyś przyłożę swoją rękę do tej maszyny. no i przyłożyłem 20 ostatnich sztuk miało mój wkład. Jebać żydów.
moje rejony.
ale ciekawie facet opowiada. -dalej u nas kupa ursusow lata i dlugo, dlugo jeszcze beda u nas jezdzic.
ale ciekawie facet opowiada. -dalej u nas kupa ursusow lata i dlugo, dlugo jeszcze beda u nas jezdzic.
Ehhh... aż się łezka w oku kręci. Natłukło się trochę motogodzin na C-355.
no właśnie te cholerne biegi sie blokowały, ile się człowiek przy tym nawkurwiał to jego, eh piekne były czasy, ciężka praca na wsi to jest to, wyrabiała charakter, nie to co teraz te cioty w rurkach co nawet 5 pompek nie umieją zrobić
dziadek ma C-30, tata C-60, do lżejszych prac C-30 moim zdaniem lepsza, możne słabsza, gorsze hamulce, ale sprzęgło można pięknie wyczuć, nie rzuca tak jak w C-60. Dorastanie na wsi ma swoje plusy, ciągnikiem jeździć nauczyłem się w wieku 6 lat, oczywiście nie popierdalałem pługiem w pampersie, ale wiecie o co mi chodzi.
ursus teraz jest w lublinie
A ja mam t25a1 na wsi po dziadku razem z ojcem go remontujemy ,
Frajda jak jasny chuj wsiadasz na niego pi popierdalsz po lesie
Traktor to to co każdy mężczyzna powinien mieć
Zapraszam sadoli do Ciechanowca do muzeum rolnictwa na święto chleba jest tam parada zabytkowych traktorów
uwaga ostatnio jechała prawdziwa lokomobila parowa pod parą chyba 1 z 10 w europie , jest zajebiście wpiszcie w google muzeum rolnictwa święto chleba i nie ma co się wstydzidz każdy mężczyzna to wielki dzieciak a jak wiemy mali chłopcy kochają traktory
A ja mam t25a1 na wsi po dziadku razem z ojcem go remontujemy ,
Frajda jak jasny chuj wsiadasz na niego pi popierdalsz po lesie
Traktor to to co każdy mężczyzna powinien mieć
Zapraszam sadoli do Ciechanowca do muzeum rolnictwa na święto chleba jest tam parada zabytkowych traktorów
uwaga ostatnio jechała prawdziwa lokomobila parowa pod parą chyba 1 z 10 w europie , jest zajebiście wpiszcie w google muzeum rolnictwa święto chleba i nie ma co się wstydzidz każdy mężczyzna to wielki dzieciak a jak wiemy mali chłopcy kochają traktory
Kurwa... właśnie obejrzałem 20minutowy film o ciągnikach... Wypas.
W C-360 jak na szosie włącza się 5 bieg i wciska drucik w podłogę to wydaje się jakby miał ze 300 wysportowanych rumaków pod maska które tylko czekają na znak sygnał do ataku. I ten czarny dym pakujący z komina. a W nowych traktorach to może i ma 160 KM ale nie ma tych emocji.
@Diggerx może i się blokowały, ale na pewno dużo zależało od operatora. Jeśli skrzynia nie miała jakichś tam wielkich wad i potrafiło się tym jeździć to ten problem praktycznie nie występował. Tak samo t-25. Większość ludzi, co psioczyła na te skrzynie zazwyczaj nie użytkowała tego sprzętu na co dzień, bo moim zdaniem skrzynia 6-cio biegowa z rewersem na tamte czasy to był na prawdę rarytas. Mówię o starym typie z dwoma wajchami. Chociaż jestem młodym człowiekiem miałem dużo do czynienia z tymi sprzętami. Jak to kiedyś mój brat cioteczny przyjechał do mnie wieczorem i poprosił mnie, żeby mu pomóc. Ja się pytam co ja tam będę robił, bo miał ludzi do pomocy, a on na to "tylko ty go potrafisz po ciemku rozblokować, zresztą jak ty będziesz jeździł to i pewnie nie zblokujesz"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów