PO wprowadziło ustawę o tzw bratniej pomocy. PiS ją zmienił.Teraz wystarczą 3 dni by wezwać Banderowców, by mogli ponownie bezkarnie mordować Polaków.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bo kto oprócz banderowców pomoże w razie czego PiSowi? Przecież to PiS chce im pożyczyć kasę, żeby mogli stawiać pomniki upa i bandery.
swój wspiera swego.. większość polityków w UE stara się zabezpieczyć przed wkurwionymi ludźmi. Pozwolą nas wymordować, ale władzy nie oddadzą.
Cały PiS - to co zjebało PO, w ramach naprawy rozpierdolić już totalnie.
Tak samo było z TK, z ustawą o inwigilacji, policji, prokuraturze, obowiązek szkolny 6 latki, ochrona polskiej ziemi, a do tego dopierdolili inne swoje autorskie idiotyczne pomysły.
Pół roku PiS gorsze niż 8 lat PO!!! Obie partie są siebie warte i od okrągłego stołu budują i pielęgnują "system".
Tak samo było z TK, z ustawą o inwigilacji, policji, prokuraturze, obowiązek szkolny 6 latki, ochrona polskiej ziemi, a do tego dopierdolili inne swoje autorskie idiotyczne pomysły.
Pół roku PiS gorsze niż 8 lat PO!!! Obie partie są siebie warte i od okrągłego stołu budują i pielęgnują "system".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów