Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Halman 2023-08-04, 17:39 14
yoszek napisał/a:

Ustawka na 1/4 mili

jebane wakacje...
Zgłoś
Cycu320 2023-08-04, 18:19 3
Halman napisał/a:

jebane wakacje...

Weź przestań beczeć. Wróć do początkowych stron sadistika i przekonasz się, że nie tylko wartościowe z twojego punktu widzenia materiały pojawiały się na tej stronie.

Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platon
Zgłoś
Halman 2023-08-04, 18:27 1
Cycu320 napisał/a:

Weź przestań beczeć.

popieraj dalej takie gówna, zobaczymy do czego to doprowadzi
Zgłoś
~Velture 2023-08-04, 20:22 2
Halman napisał/a:

popieraj dalej takie gówna, zobaczymy do czego to doprowadzi

O ile zgadzałem się z wcześniejszym twoim postem to teraz... albo nie.

Zapytam najpierw.

DO CZEGO TO DOPROWADZI?

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Quassar 2023-08-04, 22:07
~VeIture napisał/a:

Zapytam najpierw.
DO CZEGO TO DOPROWADZI?

Kolejny fork kwejka....
Zgłoś
Cycu320 2023-08-04, 22:07
VeIture napisał/a:

Zapytam najpierw.
DO CZEGO TO DOPROWADZI?

No właśnie Haluś. Do czego?

Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platon
Zgłoś
MalinaIChuj 2023-08-04, 22:20 2
Rabini są nie zgodni w decyzjach.....
Zgłoś
Jokerd 2023-08-05, 0:31 2
A tak w sumie, to te na wózkach maja jakies zycie seksualne? Jak nie ma czucia w nogach, to w piczy tez nie?

W sumie naszła mnie taka mysl o bzykanku takiej suczki na wozku. Uległa napewno bedzie… to musi byc ciekawy expiriens.
Moze sa jakies portale gdzie takie nie do konca sprawne ogłaszają sie ze chciałyby zostac wydymane?
Zgłoś
vladok 2023-08-05, 1:03 3
Jokerd napisał/a:

A tak w sumie, to te na wózkach maja jakies zycie seksualne? Jak nie ma czucia w nogach, to w piczy tez nie?
W sumie naszła mnie taka mysl o bzykanku takiej suczki na wozku. Uległa napewno bedzie… to musi byc ciekawy expiriens.
Moze sa jakies portale gdzie takie nie do konca sprawne ogłaszają sie ze chciałyby zostac wydymane?

Ale że co? Że żadna bez wózka nie chce Ci dać?
Zgłoś
JamPawel 2023-08-05, 7:09
Jokerd napisał/a:

Kiedyś ma jednym polskim portalu bdsm ogłaszała się taka panna, twierdziła że "ma niesprawne nogi... Tylko nogi". Najpierw pisała w charakterze uległej, że szuka domina, a z rok czy dwa lata później szukała dla siebie psa już jako domina, więc różnie może być.
Zgłoś
Zulu-Gula 2023-08-05, 7:26 11
Jokerd napisał/a:

A tak w sumie, to te na wózkach maja jakies zycie seksualne?

Zgłoś
Silverface 2023-08-05, 12:39
Hmm no takie zabaweczki to ja chętnie...ale hmm, pierwsza i trzecia trochę podejrzanie wyglądają...a jak się tak dobrze przypatrzyć, to i dwójka jakaś dziwna...

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
razak 2023-08-05, 15:10
Jeszcze miesiąc ...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów