tak się bawią rosjanie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
coraz częściej zamiast z allahakbarami sa filmiki z dawaj dawaj
meil1 napisał/a:
Fajny sport - trzeba mieć jaja.
W Polsce jak się hoolsy klepią po lasach nikomu nie przeszkadzając to i tak im policja wjeżdza i stawia bezpodstawne zarzuty. Ot logika mediów i rządu - kibol to kibol i trzeba go tępić.
np dlatego że to jebane bydło jest leczone później za nasze pieniądze. RTG, gips, miejsca na OIOM i wykorzystanie innych maszyn ratujących życie bo jakieś pierdolone NIC chciało się ponapierdalać. Niech sobie wykupią chłopaki prywatne ubezpieczenia zdrowotne i niech się tłuką. Pod warunkiem że odbędzie się to na ich działce.
Cytat:
np dlatego że to jebane bydło jest leczone później za nasze pieniądze. RTG, gips, miejsca na OIOM i wykorzystanie innych maszyn ratujących życie bo jakieś pierdolone NIC chciało się ponapierdalać. Niech sobie wykupią chłopaki prywatne ubezpieczenia zdrowotne i niech się tłuką. Pod warunkiem że odbędzie się to na ich działce.
A to "jebane bydło" czasem nie płaci podatków , ubezpieczeń wliczonych i innych ?.....
Co to szkółka ustawek dla dzieci i młodzieży?
Otoczyć, zapakować do wagonów i wywieźć do kopalni i zapierdalać. Tyle energii chłopaki mają, tyle marnują na praniu się po ryjach a tak by się przydali do czegoś pożytecznego.
W czasach słusznie minionych zapakowano by ich do pociągu i wysłano do Afganistanu co by Taliby mogły na nich poćwiczyć, a teraz będą się gdzieś pałętać po kraju. Jak akurat żadnej ustaki nie będzie w planach to 'ustawią' się z przypadkowymi ludźmi bądź gdzie.
Zawsze się zastanawiałem, jak w takim zamieszaniu nie trafić swojego.
BojtaS napisał/a:
@thez, a co jak oni tez placa podatki?
Ciekawe jest to, ze duza czesc to takie suchoklatesy, a nie turbokoksy.
W dużej części nie. Stara paremia mówi, że chcącemu nie dzieje się krzywda. Dla mnie lekarz powinien pomóc wszystkim innym nawet gdy taki ,,człowiek" będzie umierał.
Nie lepiej, żeby pozapisali się na jakieś sztuki walki ?
Chaos i prymitywne ruchy...
Chaos i prymitywne ruchy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów