📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
106pkt. Na toster już może wymienic
Pierdyliard mogli mu ptk-ów dojebać. Koleś z "be em ki" i tak wsiądzie znów na swojego rumaka, tak jak robi to rolnik każdego dnia.
przedawni się za rok ;P
podawanie ileto set punktow zdobyl jest chuja warte, bo starczy ze raz zrobi egzamin i zda, jakby musial zdawac poegzaminie za kazde kolejne rozpoczete 24punkty to dopiero by sie osral
Powinien dostać 106 batów.
Tak kurwa, tłumaczył się, że "nie zauważył jadącego policyjnego patrolu". Szczęście, że się nie wpierdolił z rodzinę z dzieckiem czy coś w ten deseń. Mógłby wypierdolić w drzewo i może ziemia nosiłaby jednego debila mniej. Co za ludzie.
Odjebcie się od policjantów: "A ci, którzy go ścigali, to co?!" No co właśnie? Mieli rejestrację, to fakt, ale jak gość ucieka policji to możliwe, że ma narkotyki, trupa w bagażniku, raka prostaty...cokolwiek i trzeba go ścigać, takie są w policji przepisy. Oczywiście jest to niebezpieczne, no ale do cholery, ciekawe co byście mówili, gdyby policja mu odpuściła, a on by na którymś tam zakręcie kogoś zabił. Co do samego kierowcy, jak dla mnie powinien stracić dożywotnio prawo jazy. To taki rodzaj kurwy, która zabija innych ludzi na drodze. Szpaner z bmw. Widzę gówniarzom bardzo spodobał się jego wyczyn, ciekawe jakby cieszyła wam się morda, gdyby wyjechał taki wam na zakręcie na czołówkę. Zresztą większość z was pewnie nie ma prawa jazdy, więc nie macie za bardzo pojęcia o co chodzi w te klocki.
A ja wam powiem ze bym wygrzmocil ta pania policjant
ruchałby policjantkę aż by przestała seplenić
Prawo powinno być w takich przypadkach bezwzględne - odebranie prawa jazdy bez możliwości odzyskania i sroga grzywna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów