📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te wege p🤬lenie, że człowiek nie jest mięsożercą bo nie potrafi gołymi rękami powalić dużego zwierza można przyrównać do tego, że wegeciota nie jest roślinożercą bo nie potrafi sama w lesie poszukać roślinek tylko kupuje w sklepie.
Tak po prawdzie rośliny tak samo jak i inne organizmy rozwijają się, ewoluują i reagują na środowisko w którym się znajdują, nawet wytwarzają konkretne reakcje obronne wobec konkretnych drapieżników, lub są przykłady symbiozy z innymi organizmami, jak dla mnie to wszystko dowody pewnej świadomości i to tej samej o której p🤬lą ci aktywiści chcący bronić zwierząt przed zjedzeniem.
Matki Was nie uczyły, że nie wolno się śmiać z ludzi kalekich i niedorozwiniętych? To czemu śmiejecie się z vegan?

Czołowy wegetarianin, miłośnik zwierząt i wybitny socjalista poleca!

janlew napisał/a:
Czołowy wegetarianin, miłośnik zwierząt i wybitny socjalista poleca!
Do tego zagorzały demokrata, zwolennik wspólnej waluty europejskiej i aborcji oraz prekursor igrzysk paraolimpijskich.
DiKarpio napisał/a:
Do tego zagorzały demokrata, zwolennik wspólnej waluty europejskiej i aborcji oraz prekursor igrzysk paraolimpijskich.
Do tego k🤬a abstynent

TytanowyRosomak napisał/a:
Do tego k🤬a abstynent![]()
I w dodatku Hitlera zabił. Prawdziwy bohater ludu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie