W sumie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te wege pierdolenie, że człowiek nie jest mięsożercą bo nie potrafi gołymi rękami powalić dużego zwierza można przyrównać do tego, że wegeciota nie jest roślinożercą bo nie potrafi sama w lesie poszukać roślinek tylko kupuje w sklepie.
Tak po prawdzie rośliny tak samo jak i inne organizmy rozwijają się, ewoluują i reagują na środowisko w którym się znajdują, nawet wytwarzają konkretne reakcje obronne wobec konkretnych drapieżników, lub są przykłady symbiozy z innymi organizmami, jak dla mnie to wszystko dowody pewnej świadomości i to tej samej o której pierdolą ci aktywiści chcący bronić zwierząt przed zjedzeniem.
Matki Was nie uczyły, że nie wolno się śmiać z ludzi kalekich i niedorozwiniętych? To czemu śmiejecie się z vegan?
janlew napisał/a:
Czołowy wegetarianin, miłośnik zwierząt i wybitny socjalista poleca!
Do tego zagorzały demokrata, zwolennik wspólnej waluty europejskiej i aborcji oraz prekursor igrzysk paraolimpijskich.
z dań wegańskich polecam schabowego albo golonkę
DiKarpio napisał/a:
Do tego zagorzały demokrata, zwolennik wspólnej waluty europejskiej i aborcji oraz prekursor igrzysk paraolimpijskich.
Do tego kurwa abstynent
sam nwm co o tym myśleć, jakieś to takie nijakie
TytanowyRosomak napisał/a:
Do tego kurwa abstynent
I w dodatku Hitlera zabił. Prawdziwy bohater ludu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów