📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja myślę, że trudno przełamać jest w tym kraju tendencję "jak płacę 20pln to mam się nawpierdalać jak wieprz".Koleżka z filmu wychował się na mega hamburgerach z budki za 6pln i kurwa serce mu się kraja, że musi się po posiłku dojebywać w mc-u.
Magda jest rulez.
Magda jest rulez.
Nie dziwie się, w kielcach wszystko się pierdoli. Właściwie to miasto jest spierdolone
Tak jak nie lubię vlogerów, ze swoimi rewelacjami tak ten mi przypadł do gustu.
On pomija prawie co drugi fakt. Nie podoba mi się to pomijanie, wcale a wcale.
A tak swoją drogą, to koleś nagrywa filmik, że mu się nie podoba knajpa i wrzuca to do Internetu. I to z jakim bulwersem, jakby go co najmniej okradli na pięć wypłat. Nie podoba się - trudno, idź żryj gdzie indziej. Ja bym nawet na taki pomysł nie wpadł, bo po co zaśmiecać jeszcze bardziej kochany Internet. Dziesięć lat temu Internet był znacznie lepszy.
A tak swoją drogą, to koleś nagrywa filmik, że mu się nie podoba knajpa i wrzuca to do Internetu. I to z jakim bulwersem, jakby go co najmniej okradli na pięć wypłat. Nie podoba się - trudno, idź żryj gdzie indziej. Ja bym nawet na taki pomysł nie wpadł, bo po co zaśmiecać jeszcze bardziej kochany Internet. Dziesięć lat temu Internet był znacznie lepszy.
U turasów w Szczecinie na Wernyhory to za 20 zł nakarmiłbyś całą rodzinę i jeszcze by dla psa zostało. Ci co ze Szczecina to wiedzą o czym mówię...
@UP
Wiemy, wiemy, się nie jednego frytokebaba wpierdoliło za 8 zyla. Jak to zjadłeś, to miałeś spokój na cały dzień
Wiemy, wiemy, się nie jednego frytokebaba wpierdoliło za 8 zyla. Jak to zjadłeś, to miałeś spokój na cały dzień
ale pierniczycie, jezeli to co pokazał na zdjęciach jest prawda to ze swietnej knajpy zrobila podrzędne g****. Wystarczy obejrzec vblog street food polska gdzie recenzwali ten lokal przed rewolucja i byla rewelacja.
ten gość jest pojebany i ma ciekawą diete max danie za 20zł ;D
Ja to wpierdalałem w wakacje kebaba na Krasińskiego w Szczecinie, albo koło przystanku 107 Komuny Paryskiej, trochę w stronę bloków jest "Kebab sułtana" tam też niebo w gębie, a turas mnie nieźle tam rozbawił "Co to za pogoda... summer i pada". Polecam te 2 miejsca, jeśli chcecie się nawpierdalać.
@clubber84
Jak brałem dużego, koło 12, to dopiero o 18-20 następnego dnia byłem głodny
Oby Magda G. nigdy nie dopadła naszych Turasów ze Szczecina
@clubber84
Jak brałem dużego, koło 12, to dopiero o 18-20 następnego dnia byłem głodny
Oby Magda G. nigdy nie dopadła naszych Turasów ze Szczecina
Conalingus napisał/a:
A ja myślę, że trudno przełamać jest w tym kraju tendencję "jak płacę 20pln to mam się nawpierdalać jak wieprz".Koleżka z filmu wychował się na mega hamburgerach z budki za 6pln i kurwa serce mu się kraja, że musi się po posiłku dojebywać w mc-u.
Magda jest rulez.
Co ?? Ta kobieta nie ma pojęcia o gotowaniu... W jednym programie domagała się aby podano jej spaghetti bolognese gdzie makaron miał być polany na talerzu sosem. Po tym stwierdziłem że ta kobieta to idiotka. Żaden porządny szef kuchni nigdy przenigdy nie zrobiłby czegoś takiego. Makaron miesza się razem z sosem przed podaniem jeszcze na patelni. Z kilku powodów. Po pierwsze makaron przejdzie lepiej smakiem sosu, po drugie nie sklei się , po trzecie dłużej zachowa ciepło. Ale chuj najważniejsze że w TV to wtedy można uważać za kucharkę. Tak samo jak Wachowicz czy ta inna młoda cipa. Plus jak już pisałem homar w Polsce to albo zalewa albo mrożonka. Gdzie w obu przypadkach traci większość smaku. Tak samo sushi czy sashimi. Ma restauracje owszem ale syf brud i burdel w nich niemiłosierny. Poczytaj sobie recenzję jej knajp. Już nie mówię o nie płaceniu za czynsz czy niewypłacaniu pensji.
Byłem w dwóch restauracjach sygnowanych nazwiskiem(!) Magdy Gessler (nie wiem, czy to Jej, czy nie Jej), i powiem szczerze, że występuje tam ogromny przerost formy nad treścią. Nawet najprostsze rzeczy - gotowane ziemniaki, które zawierają w sobie nie usunięte uszkodzenia oraz gotowane są dwie lub więcej odmian razem, przez co jedne się rozpadają, reszta jest twarda. Nie będę rozwijał tematu odnośnie wysokich cen, w chuj długiego czekania i naprawdę niczym nie wyróżniającego się jedzenia. To tyle. Lubię ten program czasem pooglądać, bo Magda Gessler dobrze odgrywa rolę wkurwionej szefowej kuchni, ale z autopsji wiem, że takie programy są w stu procentach reżyserowane i naprawdę niewiele jest w nich spontanicznego rozwoju sytuacji.
Kubitron napisał/a:
110 zł za ogon homara o.0? Ide polować na homary.
U nas homary nie ,,rosną''
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów