📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hmm koleś nagrywał swoje jedzenie przed przemianą restauracji.
Spodziewał się tego?
Spodziewał się tego?
Gesler prócz kuchni Polskiej nie zna żadnej innej.. ta kobieta to pomyłka, która lansuje się na nazwisku męża.
Pani M. G. jest restauratorką, nie kucharzem, więc o gotowaniu wie tyle, co ja o urządzaniu sali- czyli cały chuj. Od 5 lat zajmuję się gotowaniem zawodowo, jestem po szkole gastronomicznej, gotuję w najlepszych restauracjach w tym kraju, ale M.G? Każdy szanujący się kucharz obśmiał Master Chef, Kuchenne Rewolucje, MG i inne twory tego typu. Tego nie da się oglądać, bo się nóż w kieszeni otwiera człowiekowi, który wie o co w tym wszystkim chodzi.
Wracając do filmiku- Polska mentalność- nawpierdalać się za grosze, niekoniecznie dobrego jedzenia. Dużo czasu minie a wody w Wiśle upłynie zmieni się podejście Polaków do jedzenia i płacenia za produkt wysokiej jakości.
Co do homarów- da się w Polsce zjeść świeże, dobrze przyrządzone homary, tylko że trzeba za nie słono zapłacić.
Wracając do filmiku- Polska mentalność- nawpierdalać się za grosze, niekoniecznie dobrego jedzenia. Dużo czasu minie a wody w Wiśle upłynie zmieni się podejście Polaków do jedzenia i płacenia za produkt wysokiej jakości.
Co do homarów- da się w Polsce zjeść świeże, dobrze przyrządzone homary, tylko że trzeba za nie słono zapłacić.
Ale 20zł to nie są grosze - za 20zł można sobie w domu przygotować porządny obiad, ba! Nawet w restauracji Sphinx w Warszawie dostaniesz pół kilo świetnej lasagni. No, ale Magda Gessler - byłam tutaj, więc teraz będzie mniej za więcej. W jej pierdolonej restauracji "U Fukiera", gdzie poziom obsługi jest żenujący, jedzenie nie jest powalające. Ceny za to i owszem - nie wiem jak teraz, ale jak byłem na Walentynki 2011, to zapłaciłem 45zł za malutką porcyjkę Spaghetti!!
Conalingus napisał/a:
A ja myślę, że trudno przełamać jest w tym kraju tendencję "jak płacę 20pln to mam się nawpierdalać jak wieprz".Koleżka z filmu wychował się na mega hamburgerach z budki za 6pln i kurwa serce mu się kraja, że musi się po posiłku dojebywać w mc-u.
Magda jest rulez.
to nie jest kurwa tendec\ncja czlowieku hamburger to zarcie na szybko w stanach tan jak barszcz w porownaniu do zarobkow i jak zamawiasz to ledwo zjadasz wiec nie pieprz bzdur ze za 20 zloty nalezy sie takie byle gowno.
Gesler nie nadaje sie do zadnych rewolucji bo nikt tego wiecej nie kupi bo takiego hamburgera dostanie za polowe ceny gdzie indziej.
tak jak place 20 to powinno to byc danie a nie przystawka wdocznie ty za 20 zloty to wode mineralna dopiero pijesz.Pewno hrabia w gumofilcach
kurwa beka ale nie ma co płakać to tylko jedzenie ;d zmieniasz miejsce i już ale widać gośc lubi tą knajpe
Wolę własną kuchnie i tradycyjnego schabowego. Założę się, że autor spierdoliłby nawet wodę na herbatę.
Tak spierdolić knajpę to trzeba umieć. Po tym co zobaczyłem w pierwszym filmiku + artykuł z komentarza zaraz pod nim mogę śmiało stwierdzić (nie będąc w knajpie ani razu), że teraz bym nawet do niej nie wszedł bo to jakieś legowisko dla wymodelowanych blondynek po solarium. Jak można z fast fooda zrobić coś takiego. Rewolucja o kant dupy a ten właściciel to chyba głowy nie ma. Teraz ma klientów bo się rozniosło, że Geslerowa była ale minie miesiąc i nawet ta garstka dotychczasowych klientów nie wróci bo nie ma do czego. Partactwo w wykonaniu Magdy G.
Nie mogę wyjść z podziwu jak można tak po prostu beztrosko jechać lewym pasem i być przez każdego wyprzedzanym No rozumiem, skręcał ale nie było tłoku że z ostrożności przez pół warszawskiej lewym pasem.
A co do jedzenia to apetycznie NIE wyglądało, takiego hamburgera to można w domu zrobić i to jak się robi pierwszy raz w życiu. A frytki, na mój gust za grube i przypalone.
...McDonald, muszę chyba siostrę wysłać bo co prawda zjadłem już kolacje ale zaczęło mnie dziwnie ssać.
A co do jedzenia to apetycznie NIE wyglądało, takiego hamburgera to można w domu zrobić i to jak się robi pierwszy raz w życiu. A frytki, na mój gust za grube i przypalone.
...McDonald, muszę chyba siostrę wysłać bo co prawda zjadłem już kolacje ale zaczęło mnie dziwnie ssać.
No poopowiadaj nam jeszcze o Wielki Mistrzu Kuchni! Zawodowo od 16 roku życia? Chyba że kurwa praktyki u ciapatych w budce z kebabem traktujesz jako swoje wielkie doświadczenie zawodowe w najlepszych knajpach.
Jebać Fast Food!
Jedyny Fast Food który jest znośny to Fast Food and DJ Smash - Moscow Never Sleeps
Jedyny Fast Food który jest znośny to Fast Food and DJ Smash - Moscow Never Sleeps
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów