Zdarzenie miało miejsce w okolicy MOP Jawornik.
Zdarzenie miało miejsce w okolicy MOP Jawornik.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty pana moda tip.top w to nie mieszaj
Też moje pierwsze skojarzenie było podobne
Ty pana moda tip. top w to nie mieszaj
Myślicie, że warto dodać to w tagach?
Debili nie sieją....
... ale widać że jazdę ma opanowaną na tip top W końcu wyszedł z tego cało
I to oznacza że ma opanowaną jazdę na tip top? Mam nadzieje że żartujesz, bo to jest jakaś popierdułka a nie tip top.
Jak ktoś ma opanowaną jazdę, to nie wpada w niekontrolowane poślizgi. A po nich nie ląduje na autostradzie pod prąd, i to tylko dzięki temu że go trawiasta "koleina" wyciągnęła.
Jak ktoś ma opanowaną jazdę, niech będzie "tip top", to wpada w poślizg kontrolowany, i nie szarpiąc za ręczny pod tesco, tylko używając technik w stylu skandynawskiego szarpnięcia, hamowania lewą nogą i tym podobnych. Po czym wychodzi z tego poślizgu, bez najmniejszego problemu.
Jak ktoś ma opanowaną jazdę, to nie wpada w niekontrolowane poślizgi. A po nich nie ląduje na autostradzie pod prąd, i to tylko dzięki temu że go trawiasta "koleina" wyciągnęła.
Jak ktoś ma opanowaną jazdę, niech będzie "tip top", to wpada w poślizg kontrolowany, i nie szarpiąc za ręczny pod tesco, tylko używając technik w stylu skandynawskiego szarpnięcia, hamowania lewą nogą i tym podobnych. Po czym wychodzi z tego poślizgu, bez najmniejszego problemu.
Janlew utwierdziłeś mnie w przekonaniu że jednak Kubica to amator.
Czasem się zastanawiam, czy trollujesz, czy Ty tak na serio. Cały czas mam nadzieję na to pierwsze..
Tym bardziej, że tip też rozjebał tego dnia auto
Tym bardziej, że tip też rozjebał tego dnia auto
Czyżby na A4? Czyżby przypadek?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów