Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Film powinien być materiałem szkoleniowym dla naszej policji...
Debil jesteś i tyle. Kręci cię siła, bo pewnie lubisz się bać i szanujesz tych, których się boisz. Daj policji pełną władzę nad obywatelami, i poczekaj aż przydarzy się sytuacja, w której będziesz po drugiej stronie. Wtedy się przekonamy jakiś kozak. No chyba, że jesteś z tych, co to z każdą władzą dobrze żyją.
oczywiście, przecież jestem kierowcą TIRa(cysterny) a ponadto prywatnie użytkuję BMW. Także nawet posiadanie przeze mnie wyższego wykształcenia jest sprzeczne z tym kim w życiu jestemDebil jesteś i tyle.
Kręci cię siła, bo pewnie lubisz się bać i szanujesz tych, których się boisz. Daj policji pełną władzę nad obywatelami, i poczekaj aż przydarzy się sytuacja, w której.
Wręcz przeciwnie, jestem osobą spokojną i rozwiązującą problemy poprzez dialog, kompromis a nie za użyciem siły. Aczkolwiek nawiązując do poprzedniego wpisu to nie chodzi mi o nadanie wszelkich praw policji, ani władzy którą mam w dupie. Człowiek będący u władzy powinien być rozliczany na podstawie tego co robi a nie przynależności do partii. Wracając do tematu to prostu podejdź do takiegoż bydła i zacznij rozmawiać to będzie darło pizdę, że jest łamane prawo i konstytucja. I inaczej niż napierdalając to nie wytłumaczysz, że jest mędą i jego niedojebanie umysłowe jest sprzeczne z ogółem oraz kryteriami jakie społeczeństwo akceptuje.
polska policja powinna tak napie**alać naziolskie bydło, pardon -"patriotów" i "narodowców".
wiecie w czym jest problem. Polscy admini na różnych forach pozwalają na obrażanie Polaków, Polskości, tradycje i wartości. Trzeba mieć jaj i banować antypolaków . i Nie jest to zabieranie wolności słowa tylko walka z antypolakami. Admini weżcie się wkońcu do roboty i zacznijcie walczyć o dobre imię bo ci prowokatorzy obrażają również was wasze rodziny.
Wracając do tematu to prostu podejdź do takiegoż bydła i zacznij rozmawiać to będzie darło pizdę, że jest łamane prawo i konstytucja. I inaczej niż napierdalając to nie wytłumaczysz, że jest mędą i jego niedojebanie umysłowe jest sprzeczne z ogółem oraz kryteriami jakie społeczeństwo akceptuje.
I tak powinno sie jechać z ty, KOD-omickim bydłem. Ale jest jedna rzecz, jakby takiemu czerwonemu bekartowi z UB-ywartele PRL spadł włos z głowy, to cała unia dostalaby sraczki, że w Poolsce jest łamana demokracja, konstytuckjja i wolność. To chuj że w tym czasie we francji i Hiszpanii policja zabijała ludzi na ulicy.
Film powinien być materiałem szkoleniowym dla naszej policji... A szkolenie przeprowadzane i powtarzane przed każdym świętem narodowym ważnym dla Polaków. Tak by każdy stróż prawa wiedział jak postępować z podgatunkiem ludzi (kod, obywatele rp, feminazistki, lgbtrtvagd itp), próbujących narzucić nam ich zjebane idee oraz zakłócających, blokujących przebieg legalnych marszów. Dziś w dniu odzyskania niepodległości zamiast wynosić "obywateli rp" można było chociaż napierdalać pałą do tej pory aż towarzystwo się rozejdzie a tych najbardziej debilnych napierdalać do utraty świadomości i dopiero wynosić
Jezu ale ty masz ból dupy, ksiądz na kolędzie był u ciebie i nie wziął wazeliny?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów