Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A gościu niezła pizda. I debil.
Z tego co zaobserwowałem to najgłośniej o patrzeniu w lusterka krzyczą ci, co zapierdalają >100 km/h w mieście, a poza ponad dwie paczki. Mam nawet znajomego co tak jeździ i chciał żebym na furę nakleił gównianą naklejkę o patrzeniu w lusterka. No sory chłopaki, ale w lusterku jak jesteście pareset metrów w tył to jesteście małą kropeczką. Jeśli zapierdalacie bez opamiętania to nic dziwnego że są wypadki. I to nie są wypadki przez bez nawyku patrzenia w lusterka, ale przez waszą prędkość.
Synalek Wałęsy jakiś czas temu się rozjebał na motorze i jęki że mu samochód wyjechał - tylko że z tego motocyklu wyjebało go na kilkadziesiąt metrów. Znaczy ewidentnie wina młodego - jechałby przepisowo to byłoby bezpiecznie.
@Magik2501- ... I tu się rozchodzi o takie sytuacje...
Rozchodzić to możesz buty albo smród się może rozchodzić jak usrasz portki.
Skąd kutasy wiecie co było wcześniej, czym zawinił kierowca puszki, że wkurwił motocykliste do tego stopnia że ten zajebał go butem, żaden kurwa człowiek i robi czegoś takiego bez powodu jebnieci ignoranci.
Przepraszam, że ocean goryczy spadnie właśnie na ciebie, ale... No kurwa mać, czy wy ludzie sprzedaliście kreatywność za gumę-kulkę? Czasem mam wrażenie, że wasze mózgi mają formę dwukolumnowej tablicy:
Zdjęcie z nożem/maczetą -> Powiedz coś o Krakowie
Temat o cyganach -> Wspomnij o gruzie
Cycki -> "Ruchałbym"
Ktoś napisał "Niemcy" -> Popraw na "niemcy"
Murzyni -> Powiedz coś o zbieraniu bawełny
Zdjęcie kozy -> Wspomnij coś o muzułmanach i seksie
Tusk -> Napierdalaj, że złodziej itd.
Wszystko modne i na czasie,
było raz - za pierwszym razem.
Potem się dziwić, że ktoś manipuluje opinie publiczną, jak nawet takie głupie hasełka łykacie jak łabędź suchą bułkę.
Pamiętacie z paczki podwórkowej takiego najmłodszego Rafałka albo Marcinka, którego mama kąpała do dwunastego roku życia i który nigdy sam nic nie wymyślił, tylko jak już raz usłyszał jakiś kawał z ust starszego kolegi, to powtarzał go do usrania przez następne dwa lata?
Tak się właśnie zachowujecie w pogoni za internetowym "fejmem".
Tu macie kurwa jebane buractwo, pierdolona moda.
jak widzę motocyklistę, to zjeżdzam do prawej, żeby go puścić bo chuj wie co mu za chwilę odjebie. I to nie jest stereotyp, tylko obserwacja tego co się dzieje na drodze - jak szajba odbija jak się ma powyżej 50 kucyków między nogami. Przykładem może być dzisiejszy popis na Al.Zwycięstwa w Gdyni, jak w południe dwóch motozjebów na tylnym kółku świrowało bo stali jako pierwsi na skrzyżowaniu ( na wyskokości działek, Al.Zwycięstwa 34 czy 36). No kurwa jak się coś takiego widzi co chwila kręcąć się 14 godzin dziennie po mieście, i co drugi napotkany motocykl, to się ma ochotę drzwi otworzyć podczas stania w korku. Stereotypy nie biorą się z niczego. Banda zdzieciniałych gnojków. Jakby chciał cieszyć się jazdą na motocyklu, to wystarczy ETZ150, a nie kurwa po litrze pojemności. Po co? Poświrować... A potem trzeba na miejsce w kostnicy czekać bo wszystko zajęte...że wkurwił motocykliste do tego stopnia że ten zajebał go butem, żaden kurwa człowiek i robi czegoś takiego bez powodu jebnieci ignoranci.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów