📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Copperfield po takim czymś miałby noc nieprzespaną.
@Halman
Chyba powinno być Tich 3 a w zasadzie Tich 2-ch.
@Halman
Chyba powinno być Tich 3 a w zasadzie Tich 2-ch.
wreszcie coś na mój level zręczności
Halman nie podcieraj sobie gęby sadistic'em w swoich prywatnych bólodupowych wojenkach, hipokryto.
Nie to, żebym się odwagi cywilnej, czy jakichkolwiek pozytywnych cech po hłamanie spodziewał...
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Nie to, żebym się odwagi cywilnej, czy jakichkolwiek pozytywnych cech po hłamanie spodziewał...
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
A ja dałem piwo. Lajtowe ale jak swojej babie tę sztuczkę odtworzyłem parę razy to miałem z jej niedowierzania brechy w cholerę.
kurwa, tik-tok to kopalnia pomysłów a pojedynczy tiktoker jest bardziej innowacyjny niż cała Polska.
Jestem za przyłączeniem Polski do Tik-Toka, bo na to że Polska zostanie przyłączona do Niemiec stając
się kolejnym landem nie ma co liczyć.
Jest takie chinskie przysłowie ktore opisuje relacje polskiego rządu z tik-tokiem:
Najpierw się z ciebie śmiali, poźniej cie ignorowali a na końcu chcą się do ciebie przyłączyć
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Jestem za przyłączeniem Polski do Tik-Toka, bo na to że Polska zostanie przyłączona do Niemiec stając
się kolejnym landem nie ma co liczyć.
Jest takie chinskie przysłowie ktore opisuje relacje polskiego rządu z tik-tokiem:
Najpierw się z ciebie śmiali, poźniej cie ignorowali a na końcu chcą się do ciebie przyłączyć
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów