📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tę tępą dziwkę powinni w tym kanale utopić wcześniej zapierdalając jej kopa na płaską klatę
UkrytaPodNickiem napisał/a:
tę tępą dziwkę powinni w tym kanale utopić wcześniej zapierdalając jej kopa na płaską klatę
Potwierdzam , popieram , chuj jej w krzyż...
Kurwa jak mnie wkurwia jak się ktoś wpierdala w nie swoje sprawy, gdybym był tym ptakiem to bym jej na ten zjebany łeb nasrał.
TytanowyRosomak napisał/a:
Kurwa jak mnie wkurwia jak się ktoś wpierdala w nie swoje sprawy, gdybym był tym ptakiem to bym jej na ten zjebany łeb nasrał.
jakbys jej nasral jako czlowiek przynioslo by to o wiele wiekszy efekt i zaskoczenie
Typ im tłumaczył, ze oni pa prostu mating, kopulują, ale lewackie (grube i obleśne) rozumowanie nakazywało wmówić łabędziom, że oni ich identyfikują jako dwie łabędzio-samice oraz księżycowego jednorożca i nie mogą od tak sobie kompulować. Kiedy facet z bosakiem (sic!) próbował im wmówić że łabędź-samiec i łabędź dziewczyna to normalna łabędzia rodzina to pękła im lewacka dupa i postanowili z braku argumentów wrzucić typa i bosaka do wody.
Te łabędzie sie grzmociły a ten ciemnogród im przeszkadzał
Co za pojebana banda. Zagłosowałbym za totalitaryzmem, byle idiotów przymuszać do nauki jakichkolwiek norm społecznych włączając w to egzaminy.
Co za cwelikan w niebieskim z plecaczkiem. Takie kurwy co atakują z ukrycia są najgorsze. Nie ma jaj do dyskusji to wali z partyzanta. Zamykam oczy i w wyobraźni widzę jak gostek w ostatniej chwili schodzi cwelikanowi z drogi zostawiając wystającą piętę. Cwelikan leci do przodu momentem pędu, potyka się o tę piętę i wpada do kanału. Plecaczek mokry! Czapeczka mokra! Mamooooooo!
Ps.
- "Cwelikan" - osobnik z wyglądu przypominający mężczyznę. Hybryda słów: cwel i pelikan (bo łyka) czyli cwelikan.
Ps.
- "Cwelikan" - osobnik z wyglądu przypominający mężczyznę. Hybryda słów: cwel i pelikan (bo łyka) czyli cwelikan.
co za kurwa mała wsza co wpierdala kolesia do wody. Spierdala jak talala.
Genialne! Takie stere pryki sfrustrowane są na równi z pedalarzami.
Syn_Milionera napisał/a:
Genialne! Takie stere pryki sfrustrowane są na równi z pedalarzami.
tylko ze ten stary pryk im tylko powiedzial zeby nie mieszali sie do naturalnych spraw i nie kopali zwierzaka...
naturalna tez rzecza powinno byc to ze kolega partyzant dostanie wpierdol za taka akcje i zobaczysz go na hardzie, z reszta pani kopiaca rowniez powinna dostac na otrzezwienie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów