Biel sukni jak łabędź w oczy się rzucała, lecz kobieta w sukni skrzydeł jak łabędź nie miała, skoczyła z okna w ziemi kierunku i lecąc nie miała już za nic ratunku, leciała ku glebie by mocno w nią gruchnąć, nie mogła najpewniej już chuchnąć i dmuchnąć, bo ziemia przyciąga i w ziemi jest siła, skacząc ku ziemi śmierć uczyniła.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, więcej ujęć i powtórek niż na Euro.
Suchmistrz napisał/a:
Kurwa, więcej ujęć i powtórek niż na Euro.
Nie pierdol, dobry material, choc przydalyby sie sie ujecia z bliska, juz po wyladowaniu
Całkiem to romantyczne...
Wiersz który napisałeś na jej cześć poruszył mnie do głębi.
zawsze mnie to zastanawia czy któryś z tych samobójców tuż przed samym jebnięciem rozmyśla się?
czy to ptak? czy to samolot? nie! to latającą żółć w bieli!
Cytat:
to latającą żółć w bieli!
Kurwa mać... latającą żółć w bieli....
Chuj, daję to sobie w podpis.
lakeroll napisał/a:
zawsze mnie to zastanawia czy któryś z tych samobójców tuż przed samym jebnięciem rozmyśla się?
Pewnie każdy, ale w locie już nie zawrócą i później żaden się nie przyzna
Jakbym miała się skądś rzucić to wolałabym coś naprawdę w chuj wysokiego, żeby najpierw nacieszyć się lotem a potem przybrać pozę supermana i zajebać w ziemię.
Velture napisał/a:
Kurwa mać... latającą żółć w bieli....
Chuj, daję to sobie w podpis.
Dałbyś mu chociaż piwo za prawa autorskie
jakby kogoś ciekawiło, chiny to chyba jedyny kraj w którym więcej samobójstw popełnianie jest przez kobiety niż mężczyzn
nasze polskie witaminy na tle chinek wypadają bardzo słabo i tu na jedno samobójstwo kobiety przypada ponad sześć samobói mężczyzn z czego można wysnuć wniosek że nasze rodaczki niezbyt są skore do zdychania
nasze polskie witaminy na tle chinek wypadają bardzo słabo i tu na jedno samobójstwo kobiety przypada ponad sześć samobói mężczyzn z czego można wysnuć wniosek że nasze rodaczki niezbyt są skore do zdychania
Pan_Adolf: wynika to z naszej kultury traktowania kobiet z szacunkiem, w Chinach mają służyć. Wysłać tam wszystkie femi-nazistki niech się wykażą w walce o równouprawnienie.
Kurwa ile pięter, wysoko. Ale to dobrze, nie skakała z 3 piętra jak większość idiotów w polsce...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów