18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00
W Turcji...
J................3 • 2018-05-05, 23:49
...lepiej pamiętać o opłacie parkingowej...

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
czakalakax 2018-05-06, 0:10 2
zamiast mu przywalic cegla w leb to sie modla ?
Zgłoś
Erni90 2018-05-06, 1:22 6
no własnym oczom nie wierzę ludzie się patrzą jak jeden drugiego zabija i nic. Mam nadzieję, że i kogoś z ich bliskich ktoś odjebie to wtedy będzie lament. łojoj łolaboga czego nikt nie reagował i takie tam
Zgłoś
rysiek2537 2018-05-06, 1:54 43
@up
Już widzę jak rzucasz się z gołymi rękoma na jakiegoś pojeba z nożem...
Zgłoś
r061071 2018-05-06, 2:09 6
up rysia nie zabieraj glosu jak masz picze w miejscu wacka
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2018-05-06, 5:07 2
Jod123 napisał/a:

W Turcji lepiej pamiętać o opłacie parkingowej...

Mnie to bardziej wygląda na niezapłacony abonament radiowo-telewizyjny...

Zgłoś
~Velture 2018-05-06, 8:42 10
Erni90 napisał/a:

no własnym oczom nie wierzę ludzie się patrzą jak jeden drugiego zabija i nic. Mam nadzieję, że i kogoś z ich bliskich ktoś odjebie to wtedy będzie lament. łojoj łolaboga czego nikt nie reagował i takie tam

r061071 napisał/a:

up rysia nie zabieraj glosu jak masz picze w miejscu wacka

Wy sobie kurwa kupcie peleryny, lateksowe wdzianko i wymyślcie nazwy swoich superbohaterów kurwa hirosi za pięćdziesiąt groszy.

Jakiś pojeb skacze w miejscu publicznym w biały dzień do typka i go zabija drąc mordę i mając szał w oczach a wy byście kurwa pewnie ochoczo z gołymi łapami do niego podbili niczym kurwa rycerz na białym koniu, bez chwili zawahania, i mu wpuścili spierdol nie bojąc się, że wam przypadkowo zasadzi tak kosę, że nawet święty boże nie pomoże.

Pierdolnijcie się kurwa co piszecie...
Zgłoś
tarcer123 2018-05-06, 9:07
No sorry ale jest tam kilku Dobrze zbudowanych gości i nie potrafią razem spacyfikować jednego pojeba, tylko stoją i patrzą jak kogoś zabija.

Trochę kojarzy mi się to z polskimi sebixami po siłowni. Do równie silnego nie podskoczy tylko do wiatraka albo kobiety.
Gdyby wszyscy tam obecni ruszyli jednocześnie na tego chłystka z nożem to zrobili by z niego miazgę.

Ciężko mi powiedzieć jak zachowałbym się dokładnie w takiej sytuacji ale odwracając rolę to ja sam nie chciałbym żeby mnie ktoś zadzgał na śmierć na oczach gawędzi...

Dla oprawcy widzę szubienicę lub krzesełko.
Zgłoś
~Velture 2018-05-06, 9:56 6
@up
Już dawno temu udowodniono - jakoś się to zjawisko nazywa - że im więcej osób wokół jakiegoś zdarzenia tym mniejsza szansa na reakcję bo każdy myśli, że ktoś inny coś zrobi i przez to nikt nic nie robi licząc na pozostałych.
Zgłoś
Sonal 2018-05-06, 14:04 4
Z goły rękami nie - ale jak był schylony - to gościu stojący pod kamerką mógł mu z partyzanta przyjebać kopa prosto w ryj, jak Lewandowski karnego, i chyba wyłączyłby mu światło na dosyć długo.
Problem byłby - gdyby źle trafił.
I takie miałbym dylematy - przypierdalać kopa (ale szansa tylko jedna) czy nie.
Nie wiem co bym uczynił będąc tam w trakcie tego zabójstwa.
Po drugie miałby obawy czy kop nie byłby za mocny, zakończony zgonem/kalectwem zabójcy i konsekwencjami dla mnie. Nad tym też bym myślał.
Co innego gdyby ofiara była mi osobiście znana, albo należała do mojej rodziny. Wtedy kurwa nie byłoby zastanawiania.
Zgłoś
J................3 2018-05-06, 14:18 2
Uuuup
Tak jak napisałem.
Facet nie opłacił parkingu, więc poniósł konsekwencje.
Może u nich to norma i stąd brak reakcji innych?
To islam. U nich nasza logika się nie sprawdza...
Zgłoś
Wiewór 2018-05-06, 15:08 2
Erni90 napisał/a:

To atakuj psychola z nożem z gołymi rękami.
Zgłoś
Buńczuczny_Chuj_Sztuczny 2018-05-06, 17:48 4
0:31 typ na biało do typa na czarno:
-no nie pomożesz mu?!
-poradzi sobie, ma nóż
Zgłoś
Takafura 2018-05-06, 18:15 1
tarcer123 napisał/a:

Ciężko mi powiedzieć jak zachowałbym się dokładnie w takiej sytuacji ale odwracając rolę to ja sam nie chciałbym żeby mnie ktoś zadzgał na śmierć na oczach gawędzi...

Pocieszę Cie lub nie, ale statystycznie rzecz biorąc my i reszta sadoli zachowała by się tak samo jak ci gapie. Nie ćwiczymy sztuk walki, nie mamy opracowanych scenariuszy działania w sytuacjach granicznych ( zagrożenie życia).

Abraxus napisał/a:

To atakuj psychola z nożem z gołymi rękami.

Ale z metrową rurką już bardziej kuszące, prawda
Zgłoś
r061071 2018-05-06, 19:15
velture nie chce mi sie z taka ciota jak ty polemizowac spiepszaj do compa postukac w klaisze lub swojego wacka

filozof od pierdolenia o niczym
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem