Rano siedzę przy kawie, tvn coś tam w dzień dobry pieprzy głupoty.. nagle spostrzegłem błąd a może zamierzone działanie
przyznawać się kto pracuje w TVN ?
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Teraz kuce pokroju sraczyński, ups przepraszam, serczynski, dojadą Cię, bo ich siła w internetowym trollingu.
Heteroseksualny, właściwej rasy i koloru rasista, homofob, ksenofob, antysemita i mizogin o poglądach totalitarnych. Wyznawca jedynej słusznej religii jaką jest religia Latającego Potwora Spaghetti.Kurwa 5min próbowałem ogarnąć o co biega trzeba było w kółeczko wjebać.
@serczynski Też jeszcze parę lat temu sądziłem, że w środowiskach kulturalnych rządzi jakaś mafia gejów czy coś takiego. Ale prawda jest bardziej prozaiczna... Po prostu są to podatne na werbunek zasoby wywrotowe o mentalności zbieżnej z założeniami wojny ideologicznej. Są finansowane z tych samych źródeł, które finansowały realizację paktu Ribbentrop-Mołotow. Jak zwykle, jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniądze.
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Też jeszcze parę lat temu sądziłem, że w środowiskach kulturalnych rządzi jakaś mafia gejów czy coś takiego. Ale prawda jest bardziej prozaiczna... Po prostu są to podatne na werbunek zasoby wywrotowe o mentalności zbieżnej z założeniami wojny ideologicznej. Są finansowane z tych samych źródeł, które finansowały realizację paktu Ribbentrop-Mołotow. Jak zwykle, jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniądze.
równie dobrze to może zrobić jakiś automatyczny korektor, tutaj też mi wyrzuca "nIEMIEC" zaczynając od dużej litery i trzeba ręcznie poprawiać
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.@up kolega zaczął dyskusję o sprzedajnych dupach w tvn więc pośpieszyłem z przykładem sprzedajnej dupy z tvpis
Zawsze jak ktoś obrazi tvn to zjawia się zjeb żeby dla równowagi i równouprawnienia pojechać po tvp-pis.