Rano siedzę przy kawie, tvn coś tam w dzień dobry pieprzy głupoty.. nagle spostrzegłem błąd a może zamierzone działanie
przyznawać się kto pracuje w TVN ?
Heteroseksualny, właściwej rasy i koloru rasista, homofob, ksenofob, antysemita i mizogin o poglądach totalitarnych. Wyznawca jedynej słusznej religii jaką jest religia Latającego Potwora Spaghetti.______________
Heteroseksualny, właściwej rasy i koloru rasista, homofob, ksenofob, antysemita i mizogin o poglądach totalitarnych. Wyznawca jedynej słusznej religii jaką jest religia Latającego Potwora Spaghetti.@Miles87
Niet.
tvn zatrudnia kazdego kto sprzeda swoja dupe.
A tak btw... Kto to kurwa ten asfalt? Kurwa jebany kuntakinte
Ciekawe, że do Opola do Kurskiego nikt nie pojechał nawet za kasę poza babcią Marylą
Nikogo to nie dziwi bo za komuny romansowała z władzą i dorobiła się nawet ksywy "pierwsza dupa PRL".
Wtedy układała się z komuchami i teraz się układa z komuchami 2.
Heteroseksualny, właściwej rasy i koloru rasista, homofob, ksenofob, antysemita i mizogin o poglądach totalitarnych. Wyznawca jedynej słusznej religii jaką jest religia Latającego Potwora Spaghetti.Swoja droga o co ci chodzi z kurskim? Przeciez sam zaplaciles wraz ze swoja rodzina za sylwestra w tym roku
Heteroseksualny, właściwej rasy i koloru rasista, homofob, ksenofob, antysemita i mizogin o poglądach totalitarnych. Wyznawca jedynej słusznej religii jaką jest religia Latającego Potwora Spaghetti.w TVN pracuje sadol ?
Materiał własny.
Serio, ktoś tu z was ogląda telewizję? ...