Jak wyróżnić się z setek takich samych zdjęć i filmów "z hotelowej plaży" wrzucanych na portale społecznościowe w okresie wakacyjnym? O tak:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czekałem aż jej pęknie gumka
Ciekawe czy na chuju też tak fajnie skacze.
mogła by nago a tak to chuj, nie ma piwa
myślałem że ją krokodyl wpierdoli, ale i tak spoko
Fajna dziewucha.
No sadolowe po chuju
Ja pierdole, że też są tacy idioci aby na niezabezpieczonym sprzęcie skakać... Gdyby się ten napinacz urwał to by jej tak przypierdolił że byłby materiał na harda - a wystarczy taśmą rączkę owinąć żeby gdy główna taśma strzeli druga złapała metalowe części.
Napięcia chwilowe podczas skakania tricków mogą dochodzić nawet do 25KN - czyli około 2500kg siły. Napinacz (to metalowe czym napina się taśmę) waży 1.5-3Kg, taka siła wystarczy aby go rozpędzić do takich prędkości ze mogą zabić. Dlatego zawsze zabezpiecza się poprzez przywiązanie go do drzewa.
Ten sport nazywa się SlackLine - polega na utrzymywaniu równowagi podczas chodzenia na taśmie. To konkretnie jest odmiana TrickLine - czyli skakanie i robienie tricków na dość krótkiej (5-30m) taśmie dwu calowej. Dodatkowo robi to nad wodą więc można by dodać że jest to WaterLine.
To konkretnie co tu widzicie to zatem sport Slackline, odmiana Trickline Waterline. Żeby tak skakać trzeba przynajmniej kilkaset godzin na taśmie.
Jestem ekpertem pozdrawiam.
Napięcia chwilowe podczas skakania tricków mogą dochodzić nawet do 25KN - czyli około 2500kg siły. Napinacz (to metalowe czym napina się taśmę) waży 1.5-3Kg, taka siła wystarczy aby go rozpędzić do takich prędkości ze mogą zabić. Dlatego zawsze zabezpiecza się poprzez przywiązanie go do drzewa.
Ten sport nazywa się SlackLine - polega na utrzymywaniu równowagi podczas chodzenia na taśmie. To konkretnie jest odmiana TrickLine - czyli skakanie i robienie tricków na dość krótkiej (5-30m) taśmie dwu calowej. Dodatkowo robi to nad wodą więc można by dodać że jest to WaterLine.
To konkretnie co tu widzicie to zatem sport Slackline, odmiana Trickline Waterline. Żeby tak skakać trzeba przynajmniej kilkaset godzin na taśmie.
Jestem ekpertem pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów