Snowboardzista-amator.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
teraz rozumiem dlaczego mówili mi "na początek weź narty"
Frajerzyny z kilometra widać że to udawane
chyba udawane bo tylko jedną nogę miał zapiętą(?)
nebelwerfer napisał/a:
teraz rozumiem dlaczego mówili mi "na początek weź narty"
Pierdolenie. Ludzie myślą, że deska jest bardziej premium niż narty, a w praktyce to jeden chuj i każdy jeździ tym, co mu się bardziej podoba. Debil to nie potrzebuje ani deski, ani nart, żeby połamać sobie nogi i obić ryj.
Bardziej spierdolonego i fejkowego sriksroka nie miałeś żeby wstawić?
Sami znawcy od siedmiu bólów dupy. A co walikonie, miał mieć obie nogi odpięte? JPRDL, ósemki nigdy wam nie wyrosły...
Orczyk jest bardzo trudny do opanowania na parapacie , każdy kto próbował wie, a kto nie kuma ten debil. Zamiast walić konia pod biurkiem sami spróbujcie tłuściochy, warto na chwilę przestać walić gruchę pod biurkiem
Orczyk jest bardzo trudny do opanowania na parapacie , każdy kto próbował wie, a kto nie kuma ten debil. Zamiast walić konia pod biurkiem sami spróbujcie tłuściochy, warto na chwilę przestać walić gruchę pod biurkiem
Niech każdy komentujący spróbuję choć raz podjechać wyciągiem mając zapięta deskę.
Od razu odechce im się śmiać.
Od razu odechce im się śmiać.
majsterkolo napisał/a:
chyba udawane bo tylko jedną nogę miał zapiętą(?)
Bo tak sie wjezdza najbezpieczniej na orczyku, tylko staje sie na poczatku wzniesienia łapie i wsadza na spokojnie pod udo blokujac noge wpietą. A druga noga luzna leży na desce przed wiązaniem najlepiej nakleić na deske taki gumowy pad żeby sie but nie ślizgał. I sie balansuje i sie wjezdza a jak cie majtnie to masz wolną noge zeby zabalansować ciałem
spiritquake napisał/a:
Bardziej sp***olonego i fejkowego sriksroka nie miałeś żeby wstawić?
jezdziles kiedys na desce ??? chuj w dupe temu kto ten wyciag orczykowy wymyslil... jezdzic na desce potrafie mega dobrze ale nie potrafie tym gównem wjechac na gore... i typowo jak kolez na filmiku wygladalem za kazdym razem jak probowalem. po 5 próbie i wkurwieniu ze 100 osob za mna wzialem deske na plecy i wszedlem z buta na stok
Po 15 latach przerwy byłem ostatnio na desce w górach i normalnie orczyk ogarniałem. To jak jazda na rowerze się nie zapomina joł
Nie pierwszy rzuci kamienień kto na orczyku nigdy gleby nie zaliczył - zwłaszcza jeżdżąc na parapecie.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Opanowanie takiego prostego orczyk to podstawa ABC dla dzieciaka. A jak Ty nie umiesz podjechać na orczyku na banalnym stoku to znaczy że jesteś pierdolonym dzbanem i chuj Ci w oko zjebie. I zapierdalaj teraz z buta z deską na plecach ośle jebany
Opanowanie takiego prostego orczyk to podstawa ABC dla dzieciaka. A jak Ty nie umiesz podjechać na orczyku na banalnym stoku to znaczy że jesteś pierdolonym dzbanem i chuj Ci w oko zjebie. I zapierdalaj teraz z buta z deską na plecach ośle jebany
enlever napisał/a:
Sami znawcy od siedmiu bólów dupy. A co walikonie, miał mieć obie nogi odpięte? JPRDL, ósemki nigdy wam nie wyrosły...
No w końcu możesz przestać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów