📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
dłoń komuś przestrzelić, przypalić rurą wydechową? No problem! A za kogutami krzyczą z rozpaczy...
Piękny sport cos jak walki psów.
Przynajmniej nie spędzaja życia w klatkach, gina jak prawdziwi wojownicy.
Sobaki tez by mogły walczyć a nie robia za ruchadła dla swoich właścicieli.
Przynajmniej nie spędzaja życia w klatkach, gina jak prawdziwi wojownicy.
Sobaki tez by mogły walczyć a nie robia za ruchadła dla swoich właścicieli.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Takie plot twisty lubię!
Mam kolegę Filipińczyka i mówił, że u nich bardzo popularne sa te walki, kogutom zakładaja stalowe ostrogi i są szkolone na królikach zanim wejdą na ring. Wartość czempiona nie rzadko przewyższa tam wartość nowego suva, więc nie dziwię się że krzyczeli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów