📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobrze
Leśniczy spaceruje po "swoim" lesie, nagle słyszy niewyraźnie jakieś rytmiczne skandowanie. Zaciekawiony stara się podejść bliżej i słyszy wykrzykiwane " ZRÓBMY KOŁO ! ZRÓBMY KOŁO!" Już całkiem zdziwiony widzi w dali prześwitującą polankę i wie już że stamtąd dobiegają krzyki.
Podkrada się... rozchyla krzaki.. i widzi rzędem ustawione niedźwiadki które wzajemnie popychają się w kakao. W szeregu niedźwiedź popycha niedźwiedzia będąc popychany.
Na początku szeregu najmniejszy niedźwiedź rytmicznie skanduje: ZRÓBMY KOŁO ! ZRÓBMY KOŁO!
Podkrada się... rozchyla krzaki.. i widzi rzędem ustawione niedźwiadki które wzajemnie popychają się w kakao. W szeregu niedźwiedź popycha niedźwiedzia będąc popychany.
Na początku szeregu najmniejszy niedźwiedź rytmicznie skanduje: ZRÓBMY KOŁO ! ZRÓBMY KOŁO!
Leśniczy spaceruje po "swoim" lesie, nagle słyszy niewyraźnie jakieś rytmiczne skandowanie. Zaciekawiony stara się podejść bliżej i słyszy wykrzykiwane " ZRÓBMY KOŁO ! ZRÓBMY KOŁO!" Już całkiem zdziwiony widzi w dali prześwitującą polankę i wie już że stamtąd dobiegają krzyki.
Takiej chujni się po Tobie nie spodziewałem
A już myślałem, że na końcu ten, co ucieka, podbiegnie do kamerzysty, a po chwili zobaczymy murzynów tańczących do Coffin Dance.
Przydał by sie ten koleś który klepnął niedźwiedzia w dupę.
Acha niema go już.
Acha niema go już.
Tak powinny wyglądać wybory na prezydenta
Zawsze większy i silniejszy najebie mniejszego i słabszego zawsze
Nie żeby coś, ale wpierdol dostał ten, który zaczynał, więc piwko.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów