18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:26
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Walka o córkę
Ramsey007 • 2012-10-03, 23:20
Popatrzcie jakie absurdy można znaleźć w Polsce. Z tego co się zagłębiłem to ojciec walczy nie o prawo do widzenia się ze swoją córeczką, ale o to, żeby dane mu prawo wyegzekwować od matki, która jest nieuchwytna, ucieka, ma jakiegoś nowego chłopa, a ojciec nie wie co z jego córką się dzieje. Policja, sąd i inne tego typu instytucje mają to w nosie albo nic nie mogą zrobić.

Masakra :/

Tutaj cytat z jakiegoś forum:

WItam wszystkich.
Zerknijcie prosze tutaj :
facebook.com/profile.php?id=100004416960962&ref=ts&fref=ts

Jezeli nie to pod Siuda Radoslaw

To jest proba dotarcia do Wioletty D. mamusi mojej 2,5 letniej córeczki ktora starannie nie pozwala mi widywac sie z Lili . Byc moze w taki sposob ktos zauwazy jak dziala nasz system . Ktos zastanowi sie jak to jest mozliwe ze tatus ,ktory na dzien dzisiejszy nie ma ani odebranych , ani ograniczonych praw do kontaktowania sie z dzieckiem nie moze tego robic. Nie moze kontaktowac sie coreczka, ktora nie rozumie dlaczego ma opiekuna ,a dlaczego nie moze zobaczyc tatusia.Malo tego pomimo ugody zawartej w sadzie , pomimo klauzuli wykonalnosci tej ugody matka bezkarnie lamie wszelkie mozliwe przepisy kodeksu rodzinnego i moralnego. Doprowadza swoim postepowaniem do sytuacji w ktorej tatus musi wynajmowac detektywa aby ustalic gdzie jest przewozone dziecko w ciagu dnia po to aby pozniej po kryjomu po 6 tygodniach moc sie z coreczka zobaczyc przez jedna godzine........sad Doprowadza do sytuacji gdzie wzywana jest notorycznie policja , ktora i tak nic nie zrobi poniewaz ma zwiazane rece przez nasz system prawny. MOze ktos zainteresuje sie jak to jest mozliwe ze sprawa ktora zostala zlozona poczatkiem grudnia 2011 roku dalej trwa ,i co gorsze konca nie widac. Moze media zapytaja jak to jest mozliwe ze w sierpniu ,w okresie urlopow , nikt nie zajmuje sie sprawami pod niobecnosc sedziny prowadzacej sprawe , a pozniej kiedy Ta wraca po 5 tygodniach , czyli poczatkiem wrzesnia ustala termin kolejnej rozprawy na 30 pazdziernika......sad Mam taka wlasnie nadzieje, nadzieje ze ktos to wszystko zauwazy !!!!

A tutaj fotki z akcji, którą ojciec nakręca. Trzeba przyznać chłopu, że ma jaja!

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Stew 2012-10-03, 23:46 1
@Up Koleś mimo iż nie ma ograniczonych praw rodzicielskich, nie może widywać się ze swoją córką, bo jej matka skutecznie mu to uniemożliwia. Sąd i policja nic z tym nie robią. Gość chce nagłośnić sytuację, żeby zwrócić uwagę na problem.

Pozdro
Zgłoś
Hrabia Drapula 2012-10-03, 23:55
ciekawe jak to wygląda dokładniej,bo może mógł by jej nie oddawać po tym jak dostanie córkę na godzinę i policji i wszyscy inni mogli by go cmoknąć
przede wszystkim brawa dla Pana że walczy zaciekle,że by tylko mu sił i kasy starczyło na te popierdolone polskie prawo
Zgłoś
dawid2845 2012-10-04, 0:03 2
chlopie walcz ile masz sił.ja wojowalem i wygralem.co prawda mialem ulatwioną sprawe bo corka jest na tyle duża ze zeznawala z kim chce być.ale mlodszą corke i tak ona ma przy sobie.mieszka teraz jakies 400 km ode mnie .widuje ją 2 razy do roku.ale na to juz nic nie poradze.walcz,bo warto.nawet jak nie wygrasz to kiedys(jak córka bedzie dorosła)wytlumaczysz jej czemu jest tak a nie inaczej.odwołuj się,pisz pisma,pisz skargi itd.aha i musisz mieć prawnika(mysle ze masz),bo samemu to ciężko to wszystko ogarnąć.a jak masz takie możliwości to nagłośnij tą sprawe jak tylko sie da.pozdrawiam i życzę powodzenia.jak chcesz to napisz.to moj adres: dawid2845@wp.pl
Zgłoś
noe82 2012-10-04, 0:05 6
to coś co leży/śpi obok mnie w łóżku, zwana dalej moją żoną, zrobiła by pewnie tak samo jak to szmacidło, które utrudnia dostęp ojcu do dziecka.

kobiety są wyrafinowane, nie liczy sie dla nich dobro rodziny, dobro dziecka, ważne żeby im było dobrze.(czyt. kobiety-po ślubie i rozwodzie)
Zgłoś
piter07 2012-10-04, 0:06 1
jebana suka z tej matki ;/
Zgłoś
Ramsey007 2012-10-04, 0:09
Panowie, piwa, żeby dostało się na główną.

To nie jestem ja, ale warto sprawę nagłośnić, bo jednak kurwa mać koleś pokazuje klasę i walczy o dziecko, które kocha!
Zgłoś
arkadiuss92 2012-10-04, 0:12
jasne... medal zawsze ma dwie strony... to może matka ucieka przed chorym psychicznie mężem...
Zgłoś
Ramsey007 2012-10-04, 0:16
Myślisz, że wtedy koleś grałby wszystkimi kartami, pokazywał na FB orzeczenia psychologów, pisma z sądu i tak dalej? Wtedy by go Ci, którzy są teraz za nim - zlinczowali.
Zgłoś
s................r 2012-10-04, 1:01 20
Zawsze wiedzialem ze Wioletta to dziwkarskie imie.
Zgłoś
C................l 2012-10-04, 1:10
wiadomosci.onet.pl/wideo/dramatyczna-historia-4-latka-z-polski,95885,w.htmlplay tu jeszcze lepsza sytuacja. Sąd w Portugalii kazał oddać syna ojcu, a matka i tak olała, a sąd nic nie zrobi bo jak to określił "mała szkodliwość społeczna"
Zgłoś
J................o 2012-10-04, 1:38
no nie wiem, kto tu jest bardziej pojebany... Pierdolnięty stary, czy uciekająca od pojeba matka. Tylko współczuć dziecku.

Najprawdopodobniej to oboje są po prostu nieźle popierdoleni, by gdyby faktyczne - jedno z rodziców było pojebane a drugie normalne, ale ze związanymi przez prawo rękoma - to zrobiłoby jak za komuny:
porwanie własnego dziecka i za granicę. temat zastępczy madzi w, ot co.
Zgłoś
m................i 2012-10-04, 1:41 1
Też jestem z rozbitej rodziny, dla mnie winę ponosi i matka i ojciec. Nie chcę ich sądzić, ale zastanawia mnie to dlaczego zdecydowali się być ze sobą na tyle blisko żeby potem i tak od siebie odejść. Dlaczego nie mogli przewidzieć tego wcześniej, co myśleli w czasie kiedy się za siebie "brali". Ludzie to przecież wykształceni, inteligentni, ale w końcu czyjeś jestestwo, ignorancja, arogancja, samolubstwo, debilizm wziął górę i doprowadził do stanu raczej nieodwracalnego.

Rozumiem, rozwieść się kiedy nie ma się dzieci, kiedy zostały zawiązane tylko kontakty z rodzinami itd., ale nigdy, NIGDY, nie rozwiódłbym się po tym jak miałbym już z daną kobietą dziecko po ślubie. Męczylibyśmy się, może nawet zaakceptowali po czasie swoje wady, ale póki by nie dorosło, musielibyśmy być razem na siłę. Wiem jak bardzo potrzebni są oboje rodziców, więc innego scenariusza mojego nieudanego dorosłego związku bym nie widział.
Oczywiście, nigdy nie dam się złapać na ślub czy związek z powodu wpadki czy innego domniemania ojcostwa. Rozum bierze górę nad białym płynem z okolic krocza, ale też nie jestem pozbawiony w związkach z kobietami zmysłowości czy erotyzmu. Kuniec
Zgłoś
x................r 2012-10-04, 1:47 4
Zgłoś
x................s 2012-10-04, 2:01 10
sędziny zawsze będą po stronie matek, nawet tych kurewsko patologicznych i zwyrodniałych, ot taka patologia kobieca.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem