Z cyklu łowcy okazji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ci co tak tyrają tych ludzi, pamiętajcie wy tez będziecie starzy i będziecie mieli 1000-1500 zł emerytury i na 90 % będziecie na takich filmikach.
PoliteP napisał/a:
Nic nigdy nie zrobiło takiej szkody Polsce, jak komuna. Oto jeden z przykładów.
Mało tego - są dowody że tsunami w Indonezji i trzęsienie ziemi w LA to też sprawka komuny.
Swoją drogą jeśli chodzi o cukier to cena powinna spaść a nie ciągle rosnąć, spytacie dlaczego? Ostatnia kampania buraczany była najbardziej udana od kilu ostatnich lat do tego zostały zniesione limity produkcji cukru, ale jak zwykle ktoś musi zarobić na manipulacji rynkiem.
Cytat:
Ci co tak tyrają tych ludzi, pamiętajcie wy tez będziecie starzy i będziecie mieli 1000-1500 zł emerytury i na 90 % będziecie na takich filmikach.
Na bank nie będę na takim filmiku przy wyprzedaży cukru.
U mnie cukier właściwie jest tylko dla gości. Samemu nie pijam ani kaw ani herbat. Moja pije herbatę ale bez cukru.
Nie pamiętam kiedy ostatnio uzupełniałem cukier. Serio nie pamiętam.
Rozumiem ludzi którzy mają małe emerytury jak zapierdalają i przepychają się o schab za 5zł/kg bo sobie kupią dużo i zamrożą albo upieką i zamrożą czy cokolwiek i mają dużo wartościowego jedzenia na spory okres czasu.
Nie rozumiem jednak przepychania się o pierdolony cukier. No chyba, że mają małą destylarnię w domu to wtedy może być lukratywne.
Kupujo bo bimber będą robić, albo karmelówkę domowej roboty
jebane markety, to przykre ze emeryci muszą walczyć o każdy grosz żeby przezyc
Niestety widać na tym filmie większość starszych osób, życie w komunie robi swoje.
Nagle starzy ludzie mają tyle siły, żeby tłuc się o cukier, a chwilę wcześniej żądali ustąpienia miejsca w autobusie, bo schorowani.
Dobrze, że piwa sie nie słodzi to mam wyjebane na cukier.
Są ludzie, którzy oszczędzają na wszystkim. Lepiej kupić 20 kg i mieć zapas a i troszkę bilonu zostaje w kieszonce, a są również ludzie, którzy prowadzą sklepy. Pewnie osobą nagrywającą jest kasjer, ochroniarz, który już sobie owy zapas zrobił, a z ludzi robi idiotów.
Śmiech to zdrowie i ludzie powinni się nim cieszyć póki mogą, bo nigdy nic nie wiadomo
-Roger- napisał/a:
Piśąd groszy tańszy
Śmiech to zdrowie i ludzie powinni się nim cieszyć póki mogą, bo nigdy nic nie wiadomo
Same kurwa stare pojeby...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów