Z cyklu łowcy okazji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
saves napisał/a:
No to po ile był ten cukier?
Internety mówią, że po 1,70zł.
bialystok.naszemiasto.pl/artykul/carrefour-w-chelmie-promocja-cukru-i-...
Gdy pokazują filmy z wyprzedaży w USA, gdzie można kupić tv tańsze o 70%, to rozumiem że ludzie się tratują. Ale kurwa cukier, który kosztuje 3 zł.
Mam nadzieje, że przynajmniej bimber dobry będzie szło kupić, skoro się tak po cukier rzucili....
Przykro aż na to patrzeć. Pędzą do sklepu dziadek/babka bo cukier tańszy o 50gr czy tam ile, kupi ile 4-5 kg? no nie więcej bo nie przyniesie zaoszczędzi 2PLN i pcha się w ten dziki motłoch naraża zdrowie. Tym bardizej, że sam carrefour to syf kiłą i mogiła.
A później u lekarza narzekanie, że w krzyżu boli, biodro się odezwało, ząb w protezie wyłamany i cukier TAK BARDZO podskoczył "ostatnio"...
Oczywiście nie zapominajmy o legendarnym, komediowym filmiku
Oczywiście nie zapominajmy o legendarnym, komediowym filmiku
Parę lat temu straszyli że cukier zdrożeje to popyt się zrobił.
Jak popyt się zrobił to ceny poszły w górę.
Jak ceny poszły w górę to straszyli i mieli dowody bo ceny rosły.
No i popyt coraz większy.
Minęły dwa miesiące babcie i dziadki mieli zapasy jak na wojnę, ceny się ustabilizowały a ja przez te dwa miechy nawet kilograma nie dokończyłem.
Jak popyt się zrobił to ceny poszły w górę.
Jak ceny poszły w górę to straszyli i mieli dowody bo ceny rosły.
No i popyt coraz większy.
Minęły dwa miesiące babcie i dziadki mieli zapasy jak na wojnę, ceny się ustabilizowały a ja przez te dwa miechy nawet kilograma nie dokończyłem.
był Radom z chytrą babą, teraz jest Chełm z chytrymi babami i chłopami!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów