18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:12
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
🔥 Pijany Ukrainiec - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pumba 2014-04-29, 20:32 48
Czasem jak jadę MPK to też mam ochotę przypierdolić niektórym dziadkom. Wiadomo że starszym się szacunek należy, ale niech pierdoły też się fair w stosunku do innych zachowują... Nie będę żadnych sytuacji przytaczał, bo pewnie sami znacie ich milion.
Zgłoś
x................s 2014-04-29, 20:34 44
to nie metro tylko winda, która jedzie do góry.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2014-04-29, 20:43 104
pumba napisał/a:

Wiadomo że starszym się szacunek należy

Gówno prawda. Szacunek należy się każdemu (oczywiście nie rurkowcom, pedałom i chujpsterom), ale jeżeli dziadygo lub stara ruła nie okazuje ci szacunku, to należy mu się szacowny palec środkowy wyprostowany - skierowany w stronę jego twarzy.
Zgłoś
tonieja 2014-04-29, 20:43 12
@up a gdzie ma jechać, w bok?
Zgłoś
x................s 2014-04-29, 20:45 11
tonieja napisał/a:

@up a gdzie ma jechać, w bok?

w dół?
Zgłoś
u549 2014-04-29, 22:49 1
Dziad się doigrał
Zgłoś
Cryo 2014-04-29, 22:52 4
Nie spodziewałem się tak pięknego KO
Zgłoś
malina340 2014-04-29, 22:54 14
xts napisał/a:

w dół?

jak byś oglądnął " nic śmiesznego" to byś zrozumiał
Zgłoś
StereoTyp 2014-04-29, 22:54 13
Londyńskie Metro...
Dziadek frajer, młodego po jajach bije? Zajebałbym próchniakowi aż by sztuczną szczene wypluł.
Sam nieraz jak jeżdżę Bostońskim metrem to trafiam na takie przypadki.
Najgorsi są murzyńscy emeryci, kurwa, mają schizy jeszcze na punkcie niewolnictwa i napierdalają na ciebie jak nie ustąpisz miejsca i się krzywo popatrzysz. Ale chuj, zakładam słuchawki i patrzę w podłogę, olewając czarnego chuja.
Zgłoś
JesusChytrus 2014-04-29, 22:57 2
@up
Chwalisz się czy żalisz?
Zgłoś
StereoTyp 2014-04-29, 23:19 19
Mesjach napisał/a:

@up
Chwalisz się czy żalisz?

Długo nad tym myślałeś?
Bo pojechałeś mi tak po ambicji że nie wiem co ci odpowiedzieć
Zgłoś
Paniczyk 2014-04-29, 23:26 8
Spłynął dziadzio po szybie. Ciekawość mnie tylko zżera jakaż była geneza zaistniałej sytuacji.
@up
Ty tam się nie pucuj, że w Boston Masaczjusets mieszkasz tylko załóż słuchawki i patrz w podłogę
Zgłoś
StereoTyp 2014-04-29, 23:28 2
speakniew napisał/a:

Spłynął dziadzio po szybie. Ciekawość mnie tylko zżera jakaż była geneza zaistniałej sytuacji.
@up
Ty tam się nie pucuj, że w Boston Masaczjusets mieszkasz tylko załóż słuchawki i patrz w podłogę

Nie pucuje się, bo tam nie mieszkam tylko pracuję... ja tylko "mówię jak jest"
Zgłoś
x................s 2014-04-29, 23:31 1
malina340 napisał/a:

jak byś oglądnął " nic śmiesznego" to byś zrozumiał

oglądałem ale nie pamiętam. brawo.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem