Podsumowując
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Śmierdzące gówna, które nie mają co robić po pijaku biorą się za rozpierdalanie windy.
Podsumowując
Podsumowując
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Można dla przykładu ich rozstrzelać, co byłoby przestrogą dla innych( O ile inne metody ukarania zawodzą).
Jozekban napisał/a:
Można dla przykładu ich rozstrzelać, co byłoby przestrogą dla innych( O ile inne metody ukarania zawodzą).
Rozstrzelanie byłoby dla nich wręcz nagrodą. Należy im się co najmniej rozerwanie końmi
A może by tak w końcu przyciać te lejce wziąć porządnej białej lolki i napierdalać te przyćpane skurwysyństwo. Jak widzę takie rzeczy to mi się kurwa rzygać chce.
krishna napisał/a:
no i co z tego? widocznie musiał być jakiś powód..
Idiots, idiots everywhere...
Kurwa słuchajcie tych debili...Kobieta jechała tą windą i się na dole chujstwo zacięło,zaczęła krzyczeć i te typy próbowały Ją uwolnić,ale nie od razu wandale...
Lololoney napisał/a:
Ale wina nie jest w 100% tych idiotów, cześć winy imo spada na ludzi którzy, decydowali gdzie te windy maja się znajdować i jak są zabezpieczane...
Jak można gadać, że wina nie leży w 100% po ich stronie? Rozumiesz w ogóle co piszesz? Weź to co napisałeś przeczytaj sobie na głos i spróbuj się nie pierdolnąć w łeb za własną głupotę
Nikogo nie bulwersuje, że ta "inwestycja" kosztowała 0,5 mln zł?! za taką kasę można sobie domek postawić, a nie windę jednopiętrową...
Lololoney napisał/a:
Nie gadaj tak, jakbyś nie wiedział o co mi chodzi...
Polacy czasami tacy są, że jeśli jest okazja to ukradną, a jeśli się na*jebią, a impreza będzie nudna to coś zniszczą... NIE MÓWIĘ ŻE WSZYSCY (żeby znowu jakiś pętak się nie do*ebał), po prostu w naszym społeczeństwie jest ku temu większe ryzyko (no chyba nie zaprzeczysz) i każdy powinien mieć tą świadomość - lepiej zapobiegać, niż leczyć (naprawiać potem)...
Niestety zakazac picia alkoholu debilom nie mozna. Mozna za to zapobiegac prawnie. Zrobic przepis, ze niedorozwinieci wandale ida do wiezienia na dozywocie, a tam haruja w kamienilomoach (albo pompuja wode jak im sie nie chce pracowac). Gwarantuje ci, ze nigdy wiecej bys nie zobaczyl rozwalonego przystanku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów