piraci drogowi z Warszawy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
piraci drogowi z Warszawy
0:33 No, korposzczury, po lewej stawiają dla was biurowce w miejscu, gdzie była kiedyś fabryka lamp i świetlówek. Rtęci tam jest tyle, że będzie wam złoto z zegarków wypłukiwać.
2:00 Jaki świętojebliwy. Wszyscy tam tak jeżdżą. Tyle że jest ryzyko Na zjeździe do tunelu często stoi policja i patrzy, kto tnie przez ciągłą. Ale bez ryzyka nie ma zabawy.
2:00 Jaki świętojebliwy. Wszyscy tam tak jeżdżą. Tyle że jest ryzyko Na zjeździe do tunelu często stoi policja i patrzy, kto tnie przez ciągłą. Ale bez ryzyka nie ma zabawy.
saves napisał/a:
Jeśli zabawą nazywasz ryzyko, iz spowodujesz tym niedozwolonym manewrem wypadek i nie daj Boże kogoś zabijesz....no to brawo. życzę Ci, żebyś sam został przynajmniej ciężko ranny, plus auto do kasacji, przez takeigo debila, co robi jak w tym filmiku. Wszak to tylko zabawa.2:00 Jaki świętojebliwy. Wszyscy tam tak jeżdżą. Tyle że jest ryzyko Na zjeździe do tunelu często stoi policja i patrzy, kto tnie przez ciągłą. Ale bez ryzyka nie ma zabawy.
up
Przejeżdżałeś tamtędy choć raz? Nie sądzę. Znam w stolicy wiele innych, identycznych miejsc, przez które przejeżdża się "tasując" samochody. Akurat właśnie tu pomalowali ciągłą. Często tam przejeżdżam i jeszcze nigdy nie widziałem choćby przytarcia.
Przejeżdżałeś tamtędy choć raz? Nie sądzę. Znam w stolicy wiele innych, identycznych miejsc, przez które przejeżdża się "tasując" samochody. Akurat właśnie tu pomalowali ciągłą. Często tam przejeżdżam i jeszcze nigdy nie widziałem choćby przytarcia.
@saves
Jeździłem tamtędy F CH00J razy i wystarczy kurwa przepisowo pojechać na wprost przez rondo. Stracisz ile? Minutę na światłach?
To, że tak robią to jedno a to, że policja uwielbia to miejsce to druga sprawa.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Jeździłem tamtędy F CH00J razy i wystarczy kurwa przepisowo pojechać na wprost przez rondo. Stracisz ile? Minutę na światłach?
To, że tak robią to jedno a to, że policja uwielbia to miejsce to druga sprawa.
Fakt że poza szczytem cięcie w tym miejscu ciąglej to lekka przesada bo zysk to max 2 minuty - ale spróbuj przejechać górą (przez rondo) jak jest szczyt/korek... strata od kilkunastu do kilkudzisięciu 'miejsc korkowych' (przetestowane empirycznie przez 15 lat wyjazdów z GUSu w kierunku Wisłostrady) i nawet do 10 minut opóźnienia (gdy rondu zdarzy sie przytkać) - jednym słowem Karwowski kijowo zaprojektował ten kawałek trasy...
@upy
To, że ktoś ciulowo zaprojektował trasę nie upoważnia nikogo do łamania przepisów. No sorry. Taka mentalność polaczków. A co ja będę czekać, i co z tego, że tam ciągła. Dam radę..Niee....jak nie pasuje to trasa to zmień na inną. Jak się nie da to zmień kźwa pracę albo miejsce zamieszkania, byś nie musiał tamtędy jeździć. A jak i to nie pasuje to w ogóle nie ruszaj sięz domu.
To, że ktoś ciulowo zaprojektował trasę nie upoważnia nikogo do łamania przepisów. No sorry. Taka mentalność polaczków. A co ja będę czekać, i co z tego, że tam ciągła. Dam radę..Niee....jak nie pasuje to trasa to zmień na inną. Jak się nie da to zmień kźwa pracę albo miejsce zamieszkania, byś nie musiał tamtędy jeździć. A jak i to nie pasuje to w ogóle nie ruszaj sięz domu.
kurwa chcesz to sobie objezdzaj do okola to miasto nawet,jak ja chce to sobie przetne kurwa 5 ciaglych i chuj ci do tego
Akurat MgrMajster ma rację, a reszta mordy w kubeł! Trasą Łazienkowską jeździ się co najmniej 80, a spod GUSu wyjeżdża się dużo wolniej. To różnica prędkości jest niebezpieczna.
Po drugie w godzinach szczytu Trasa i tak stoi, więc wjazd pod tunel jest gorszym rozwiązaniem niż przejazd przez rondo.
Po trzecie sporo winy leży po stronie rowerowych lobbystów, którzy wymusili wyznaczenie przejścia dla pieszych na Waryńskiego, mimo że jest tam przejście podziemne. Przez to prawy i środkowy pas stoją, a na rondo można wjechać tylko lewym.
Ale to nie jest żadne wytłumaczenie! Wyjeżdżając spod GUSu masz jechać prosto i już!
Po drugie w godzinach szczytu Trasa i tak stoi, więc wjazd pod tunel jest gorszym rozwiązaniem niż przejazd przez rondo.
Po trzecie sporo winy leży po stronie rowerowych lobbystów, którzy wymusili wyznaczenie przejścia dla pieszych na Waryńskiego, mimo że jest tam przejście podziemne. Przez to prawy i środkowy pas stoją, a na rondo można wjechać tylko lewym.
Ale to nie jest żadne wytłumaczenie! Wyjeżdżając spod GUSu masz jechać prosto i już!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów