18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
dmnunited 2014-02-17, 16:41 3
Cytat:

jak byś nie zauważył to na sadolu jest taka opcja jak "rozwiń" to po chuj wstawiać w komentarze???

po chuj to pingwin w wodzie stoi
Zgłoś
g................1 2014-02-17, 17:13
Piękne gruzowisko. Nie patrzcie na zdjęcia z przed wojny, bo szkoda sobie łamać serce, że to wszystko zostało zrównane z ziemią. Podziękujmy Beckowi.
Zgłoś
SharpSe 2014-02-17, 17:15 2
juby0001 napisał/a:

@gwindak

mam do Ciebie jedno krótkie zdanie...Chuj ci w dupe.

Możesz tylko pomarzyć pedale.
Zgłoś
studiobd61 2014-02-17, 17:39 2
Sracie się z tą Warszawą...
Może by ktoś wstawił zdjęcia Gdańska z lat 45/54? Dużo bardziej zniszczony i to głównie przez kacapów.
Może coś ze stoczni, okupowanej i szabrowanej do września 1947 roku przez kacapów?
Ale nie - tylko Warszawa jest biedna, zniszczona i pokrzywdzona...
Zgłoś
zły_jodyn 2014-02-17, 17:42
fremen007 napisał/a:

https://i.sadistic.pl/pics/530a2f2f285a.jpg Kiedys ktoś wrzucił to i mi się bardzo spodobało

sadistic.pl/fotografie-z-pieciu-kontynentow-vt257713.htm
Zgłoś
Nazgrel 2014-02-17, 17:44
Strasznie przykry widok.
Zgłoś
a................1 2014-02-17, 18:14
przyjżyjcie się uważnie i następnym razem jak będziecie kupować germański samochód to sobie to przypomnijcie....
Zgłoś
Catacombe 2014-02-17, 18:19
Pierdolenie o tym że Warszawę zbombardowano przez powstanie. Hitler miał to w planach już dawno, ale czekał ja jakiś powód.

Ale zdjęcia zajebiste, postapo.

"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"
Zgłoś
hogg 2014-02-17, 18:54 4
studiobd61 napisał/a:

Sracie się z tą Warszawą...
Może by ktoś wstawił zdjęcia Gdańska z lat 45/54? Dużo bardziej zniszczony i to głównie przez kacapów.
Może coś ze stoczni, okupowanej i szabrowanej do września 1947 roku przez kacapów?
Ale nie - tylko Warszawa jest biedna, zniszczona i pokrzywdzona...

Jesteś od urodzenia kretynem czy na potrzebę chwili robisz z siebie imbecyla? Chyba jest oczywiste, że niemalże cała Polska była rozjebana po wojnie. Jak masz jakieś zdjęcia Gdańska czy innego miasta to po prostu wrzuć a tylko stękasz, że ktoś czegoś nie zrobił za ciebie.
Socjalistyczna mentalność z kołchozu.

Stay back 100 meters or you will be shot
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Zgłoś
Always-zjarany 2014-02-17, 19:20
WAR-SAW

pozdro dla kumatych
Zgłoś
black88 2014-02-17, 19:43
i za to nienawidzę niemców i ruskich. Psia ich mać
Zgłoś
xjan 2014-02-17, 19:46 1
Dziadek mi mówił że po wojnie w 1945 było zajebiście w zachodniopomorskim. Wchodzisz do kamiennicy wypierdalasz z buta drzwi patrzysz czy mieszkanie ładne i meble, jak tak to zajmujesz a jak chujowe to idziesz dalej.
Zgłoś
król_sucharów 2014-02-17, 19:49
Piszecie tutaj o zniszczonym Gdańsku, Szczecinie czy Wrocławiu, ale co mnie obchodzą niemieckie miasta? Mnie obchodzą zniszczone polskie miasta. Jeśli ktoś tu pisze, że powstańcy to bandziory, to powinien się puknąć mocno w czoło, natomiast ludzie, którzy zdecydowali o wybuchu powstania powinni zostać postawieni przed sądem wojennym, a ja osobiście bym ich sprofanował. Jakim trzeba być sukinsynem, żeby tą młodzież i cywili skazać na pewną śmierć. I w ogóle robić powstanie o 17 to jest następne nieporozumienie wg mnie. Chwała powstańcom, hańba dowódcom!
Zgłoś
Człowiek Widmo 2014-02-17, 19:55 1
gwindak napisał/a:

Podziękujcie naszym dzielnym powstańcom za takie widoki. Jeszcze teraz jest w modzie gloryfikowanie tych bandziorów.

Słyszałeś o czymś takim jak Plan Pabsta? Jeśli nie chce Ci sie czytać to w telegraficznym skórcie: niemcy chcieli tak czy siak zniszczyć Warszawę, z powstaniem czy bez i zbudować nowe niemieckie miasto na gruzach naszej stolicy. Nie wiem jak można pluć na własny kraj, właśnie powstańcy ginęli za ciebie i się w grobach przewracają, mn. po to żebyś teraz mógł pierdolić takie głupoty.

Arbeit macht müde
Zgłoś
Stranuh 2014-02-17, 20:28
Tyle lat minęło i nic się nie zmieniło...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów