Ostatnio śmialiśmy się z amerykanów,ale czy warszawiacy są od nich mądrzejsi? Czyli co ludzie ze stolicy wiedzą o Polsce.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Hah akurat to, że Szczecin leży nad morzem uważa duża część Polski sama znam parę takich debili. Nie jestem za Warszawą, tylko jeśli już się czepiacie, to wypadałoby informacje sprawdzić dokładniej, a nie pierdolnąć tekst o Warszawiakach, wzorując się na jednym filmiku. Ostatnio widzę modne jest dojeżdżanie stolicy na sadisticu
oj zalałbym depresję Pani z Białorusi.
Oprócz Białorusinki to nie ma tu nikogo godnego poświęcenia uwagi, głupie warszawiaki
Dam piwko tylko za dziewojszke.
Dam piwko tylko za dziewojszke.
jak to w kawale o złotej rybce było, jak warszawiak sobie zażyczył żeby całe miasto wysokim murem ogrodzić a Ślązak tylko żeby to w pizdu wodą zalać
hyhy
Niech zrobia to samo z krakusami, poznaniakami, czy innymi ludźmi z duzych miast. Mądrzejsi nie będą.
Debile są wszędzie, nie tylko w warszawie. W liceum miałem koleżankę co nie potrafiła pokazać Polski na mapie Polski.
"Warszawiacy", kurwa - myślę, że w każdym mieście odpowiedzi nie różniłyby się od tego. Nawet na Twojej wsi Mysto.
Cytat:
Debile są wszędzie, nie tylko w warszawie. W liceum miałem koleżankę co nie potrafiła pokazać Polski na mapie Polski.
kiedyś panna miała na tablicy:
4+3=?
zastanowiła się chwilę, wpisała 7,
ale nauczycielka: ale czy na pewno?
i biedaczka pół godziny się wahała
Ja pierdolę. Dlaczego sam, oglądając tych troglodytów, czerwienię się ze wstydu jak pensjonarka ze szkoły dla dobrych dziewcząt...
Jacy Warszawiacy, przecież tam jest stolica wieśniaków, którzy przyjechali do wielkiego miasta i uważają się za europejczyków. Za każdym razem siedzę sobie w parku i śmieję się z tych ludzi ubranych jednakowo - koszulka tommy, mkasyny, przykrótkie rurki
Za każdym razem jak jestem na tej wielkiej wsi, a i nie zapominajmy o susi
Za każdym razem jak jestem na tej wielkiej wsi, a i nie zapominajmy o susi
przeglądam sadola od jakiegoś czasu, ale zawsze jako gość. W tym przypadku aż się zarejestrowałem.
Powszechnie uważa się, że Szczecin nie leży nad morzem, tylko nad zalewem szczecińskim. Zgodnie z prawami nauk geograficznych tak też zresztą jest.
Jednak zgodnie z polskim prawem, na rzece Odrze wody terytorialne kończą się w Szczecinie, na wysokości mostu trasy zamkowej (południowo-zachodnia strona trasy zamkowej) i tam też zaczynają się wody morskie (północno-wschodnia strona tegoż samego mostu). Czyli odwołując się do przepisów polskiego prawa Szczecin mimo wszystko leży nad morzem
Czepianie się pierdół, ale mimo wszystko odpowiedź na zadane pytanie.
Nie jestem ani ze Szczecina, ani z Warszawy. Nikogo nie bronię. Nikogo nie prowokuję. Ludzie są tak samo głupi wszędzie. Nie wszyscy oczywiście
Powszechnie uważa się, że Szczecin nie leży nad morzem, tylko nad zalewem szczecińskim. Zgodnie z prawami nauk geograficznych tak też zresztą jest.
Jednak zgodnie z polskim prawem, na rzece Odrze wody terytorialne kończą się w Szczecinie, na wysokości mostu trasy zamkowej (południowo-zachodnia strona trasy zamkowej) i tam też zaczynają się wody morskie (północno-wschodnia strona tegoż samego mostu). Czyli odwołując się do przepisów polskiego prawa Szczecin mimo wszystko leży nad morzem
Czepianie się pierdół, ale mimo wszystko odpowiedź na zadane pytanie.
Nie jestem ani ze Szczecina, ani z Warszawy. Nikogo nie bronię. Nikogo nie prowokuję. Ludzie są tak samo głupi wszędzie. Nie wszyscy oczywiście
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów