Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Paradoks patridioty: wszechpolscy aktywiści filmu nie widzieli, nie zamierzają oglądać, a wszystko o nim wiedzą.
A ty jeadles gowno ze wiesz ze dobre/nie dobre???
Film podobno zajebisty i dobrze zrobiony. A kim sanpolaczki co oceniaja film bez ogladajia?
No to sa pajace z wszechpolskiej. Też mi wstyd.
A kim Ty jesteś, że oceniasz bez oglądania? "Podobno zajebisty?" Wkurwia mnie jak ktoś nazywa Polaków "polaczkami". Utkaj pizde.
„Mieszkam i pracuję poza Polską. Kiedy przyjeżdżam uderza mnie fala niedobrego powietrza, coś takiego jakby w zamkniętym pomieszczeniu ktoś bez przerwy puszczał bąki. Jest coś takiego, że jest duszno” - mówiła w Radiu Zet Agnieszka Holland.
To jebana żydówa, która potrzebuje władzy dla swojego ludu.
Gardzę PiSem... ale oni to rozumieją.
Tak, jestem zwolennikiem teorii spiskowej, KODiarze to jebane komunistyczne żydy.
Dlatego największą rację maja ci nafukańce pośrodku.
poważnie
ich tam nieskończona ilość
weź do Europy milion
a przyjedzie 10
bo się da
Film podobno zajebisty i dobrze zrobiony. A kim sanpolaczki co oceniaja film bez ogladajia?
może to ludzie co pisać potrafią?
- zieolna granica zgrała się w czasie z aferą wizową
- partneram filmu jest niemiecka telewizja publiczna ZDF
- Scholz jawnie ingeruje w sprawy polskie
Według mnie chodzi o to:
- żeby przerzucić odpowiedzialność za kryzys migracyjny, wywołany przez Niemcy w 2015, na Polskę.
- usprawiedliwić przywrócenie kontroli granicznej.
Efekt jest taki, że na naszych oczach strefa Schengen rozpada się a za nią może nastąpić rozpad unii. Niemcy po raz kolejny rozpierdalają Europę. Nie wierzę w to, że Niemcy nie widzą co russcy robią w Afryce jak napędzają kryzys migracyjny wywołując konflikty zbrojne.
Nie wiem, ale lewacy to jeszcze bardziej pojebane niż butyi kot kaczyńskiego... Pierdola ze pis chuje bo blokuje bambusów na granicy, ale jak się okazało, że nawpuszczali ich cale hordy to też zle . A tamci z drugiej wyzywają film wiedząc co odjebal kaczor. Spalić jednych i drugich na placu a zaraz za nimi po kod pis psl i sld z konfe tez paru ładnych ciuli znajdę. Kto kurwa wymyśla te partie i ich plany wyborcze/polityczne? Jakim cudem lewactwo tak zdołało nasrać w zdrowy rozsądek ludzkości... Pamiętajcie jeszcze będziecie płakać lewusy za tym co teraz bo produkujecie skrajność i nienawiść innego wymiaru
z konfe tez paru ładnych ciuli znajdę ? Tam co najwyżej paru jest normalnych a reszta to ciule. PIS wszystkim pokazał jak robi się interesy i teraz każdy chce do koryta
No to sa pajace z wszechpolskiej. Też mi wstyd.
Najpierw naucz się pisać po polsku, bo mama się za ciebie wstydzi.
Wszyscy sa pierdolnieci. Kookejne gowno co ma ryc w poilakach dziure i klucic ich. Souszczacie sie nad jakims filmem jebanym. Czy dobry, czy hujowy. Czy pokazuje to czy sramto, jebac to. Na huj to drazyc ? Wy serio kurwa problemow nie macie. Co za kmioty jebane polakowanie.
Każdy doskonale widzi, że żaden z was nie jest Polakiem. Największemu debilowi autokorekta poprawi choć kilka wyrazów, alu u was nie ma ani jednego polskiego znaku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów