📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Kierowca do utylizacji - najlepiej razem z autem, bo a nóż jakieś zarazki debilizmu na tapicerce zostaną
Mnie nie wkurwia. Noszę w kieszeni kurtki na takich nakrętkę od śruby calówki i ze stoickim spokojem częstuję.
Jak z dużego diesla przywali, to przynajmniej w 3 sekundy rozwieje. A temu to by się przydał dobry strzał na mordę.
htp napisał/a:
Spaliny, ale z palonego oleju. Turbina się psuje.
mygyry ma rację ale ciii... niech gównoburza trwa
Czyli nie pisać, że to jakiś koncertowy generator dymu?
wtrysk olej do układu wydechowego, rozwieję wszelkie dywagację niczym wietrzyk te spaliny, VW go ścigał bo zazdrościł że mają lepszych fachowców niż oni, swoją drogą mógł walnąć dymka i walnąć po heblach
@up wtrysk wody, olej zbyt inwazyjny i trudniej o precyzyjne włączanie i wyłączanie.
Jak chce się tak bawić tym dymem to niech się bawi gdzieś poza drogami publicznymi bo robienie tego na ulicy to stwarzanie w chuj zagrożenia dla innych uczestników.
Nie wiem co to dokładnie za dym jest puszczany z tego urządzenia ale jest w chuj gęsty i ogranicza praktycznie widoczność do zera innym.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Nie wiem co to dokładnie za dym jest puszczany z tego urządzenia ale jest w chuj gęsty i ogranicza praktycznie widoczność do zera innym.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów