Jeden z najlepszych pojedynków na szable w historii kina
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Czy jest ktoś kto tego nie widział ? W sumie to takie sceny można oglądać setki razy
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
Ech.... gdyby tak Ogniem i Mieczem, Bitwa Warszawska i Odsiecz Wiedeńska były kręcone i reżyserowane jak Potop to były by to piękne filmy.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Oglądałem w tym roku przed maturą. Szczerze mówiąc to spodziewałem się strasznego chłamu, ale po seansie (bardzo długim zresztą) uznałem "Potop" za jeden z najlepszych filmów jakie widziałem. Podobnie i z "Panem Tadeuszem".
W historii kina nie słyszałem aby ktoś walczył na szable w kinie . Ale na dworze owszem jak na filmie . Dziękuję .
Olbrychski, największa menda wśród aktorów, a do tego aktor z niego taki, że znany z ról tego pokroju. No i zagrał z Angeliną, bo jedyny ma aparycję rudego żyda z Rosji.
@ do siebie
Film dobry, scena świetna, książka super, wtedy i Olbrychski mógł być spoko, ale teraz liże dupę rządzącym, jest lewakiem i dlatego napisałem tak jak wyżej. Ps.sorry za upa do siebie, zagotowałem się jak ruski czajnik na widok rudego z szablą.
@ do siebie
Film dobry, scena świetna, książka super, wtedy i Olbrychski mógł być spoko, ale teraz liże dupę rządzącym, jest lewakiem i dlatego napisałem tak jak wyżej. Ps.sorry za upa do siebie, zagotowałem się jak ruski czajnik na widok rudego z szablą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów