Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cóż może zostanę za to opluty na tym forum , ale najlepiej mi się pracowało z grupą dzieci żydowskich - same się pilnowały, a kiedy się człowiek z nimi umówił na określoną godzinę na zbiórkę to 5 minut wcześniej czekały na miejscu.
Wiedzą, ze na obozie to różnie się może ułożyć, więc są ostrożne
Zero wyobraźni, jakby dziecko miało już na zawsze zostać dzieckiem... Czasami mnie to zadziwia.
Nauczycielem trzeba sie urodzic, nawet byle tepy gimbus potrafi wyczuc nauczyciela z powolania, ktory wie jak do niego dotrzec.
Bijesz dzieciaki na lekcji ? Zmien profesje na klawisza, tam za bicie swoich ''podopiecznych'' reprymendy nie dostaniesz.
A bicie dzieci jest WYJĄTKOWO dojrzałe.
Ja byłem nie ugięty i nic nie pomagało tylko rozmowa. Bicie dziecka prowadzi jedynie do tego, że później wyładowuje się na kolegach czy innych uczniach. Bić to można tylko jeśli żadne słowa nie docierają. Chociaż efektywniejsze, jest ukaranie zabraniem czegoś albo zamknięciem w kiblu np. Posiedzi z godzinę i dotrze za którymś razem, że nie warto się tak zachowywać.
Dokładnie. Dziecko nie zrozumie dlaczego nie powinno bluzgać, kraść czy tłuc butelki na ulicy dopóki mu się tego nie wytłumaczy poprzez rozmowę. Sposób wychowywania zademonstrowany na filmiku prowadzi jedynie do tego, że dzieciak zachowuje się względnie grzecznie tylko dlatego, że boi się kary (czyli dostać wpierdol). A co w sytuacji kiedy dzieciak pobije swojego kolegę z klasy? Wpierdolić mu? Czego go to nauczy? Bicie to przecież sposób ukarania, a on ukarał kolegę za kradzież ołówka. Dlaczego dostał za to wpierdol? Przecież tata też stosuje kary cielesne i nie dostaje za to wpierdol od mamy. I mózg dzieciaka rozjebany
Szkoda tylko, że byle gówno może mieć i "wychowywać" dziecko, zaszczepiając w nim swoje uprzedzenia i ucząc go życia po swojemu, bo problem dziecka zaczyna się właśnie w domu.
pie**olisz głupoty. Kiedyś nauczyciel mógł człowieka pie**olnąć. Jak uczeń dostał taką lampę to w domu dostał poprawkę. Był szacunek do nauczycieli. Teraz nauczycielowi można wejść na głowę.
Ty to dopiero pierdolisz glupoty człowieku.
Nim spróbujesz zadać cios
Lecz pomyśl sobie, ze dla wielu święte jest:
Oko za oko
Ząb za ząb
Przemoc rodzi przemoc"
Nic więcej nie mam do powiedzenia, przemoc rodzi przemoc.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów