18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Allin23 2012-06-02, 11:45 1
Cytat:

Cóż może zostanę za to opluty na tym forum , ale najlepiej mi się pracowało z grupą dzieci żydowskich - same się pilnowały, a kiedy się człowiek z nimi umówił na określoną godzinę na zbiórkę to 5 minut wcześniej czekały na miejscu.

Wiedzą, ze na obozie to różnie się może ułożyć, więc są ostrożne
Zgłoś
Baro 2012-06-02, 13:36
Dzieciak podrośnie i będzie pamiętał kogo odwiedzić, w celu spuszczenia soczystego wpierdolu.

Zero wyobraźni, jakby dziecko miało już na zawsze zostać dzieckiem... Czasami mnie to zadziwia.
Zgłoś
m................w 2012-06-02, 13:38
Calkowicie nie potrafie zrozumiec takiego zachowania wobec swoich uczniow. Rodzice opowiadali, jak potrafil belfer przypieprzyc linijka po raczkach za zle zachowanie, ale nie tedy droga.

Nauczycielem trzeba sie urodzic, nawet byle tepy gimbus potrafi wyczuc nauczyciela z powolania, ktory wie jak do niego dotrzec.

Bijesz dzieciaki na lekcji ? Zmien profesje na klawisza, tam za bicie swoich ''podopiecznych'' reprymendy nie dostaniesz.
Zgłoś
senor_peralta 2012-06-02, 13:45
Cytat:

A bicie dzieci jest WYJĄTKOWO dojrzałe.
Ja byłem nie ugięty i nic nie pomagało tylko rozmowa. Bicie dziecka prowadzi jedynie do tego, że później wyładowuje się na kolegach czy innych uczniach. Bić to można tylko jeśli żadne słowa nie docierają. Chociaż efektywniejsze, jest ukaranie zabraniem czegoś albo zamknięciem w kiblu np. Posiedzi z godzinę i dotrze za którymś razem, że nie warto się tak zachowywać.

Dokładnie. Dziecko nie zrozumie dlaczego nie powinno bluzgać, kraść czy tłuc butelki na ulicy dopóki mu się tego nie wytłumaczy poprzez rozmowę. Sposób wychowywania zademonstrowany na filmiku prowadzi jedynie do tego, że dzieciak zachowuje się względnie grzecznie tylko dlatego, że boi się kary (czyli dostać wpierdol). A co w sytuacji kiedy dzieciak pobije swojego kolegę z klasy? Wpierdolić mu? Czego go to nauczy? Bicie to przecież sposób ukarania, a on ukarał kolegę za kradzież ołówka. Dlaczego dostał za to wpierdol? Przecież tata też stosuje kary cielesne i nie dostaje za to wpierdol od mamy. I mózg dzieciaka rozjebany
Szkoda tylko, że byle gówno może mieć i "wychowywać" dziecko, zaszczepiając w nim swoje uprzedzenia i ucząc go życia po swojemu, bo problem dziecka zaczyna się właśnie w domu.

Cytat:

pie**olisz głupoty. Kiedyś nauczyciel mógł człowieka pie**olnąć. Jak uczeń dostał taką lampę to w domu dostał poprawkę. Był szacunek do nauczycieli. Teraz nauczycielowi można wejść na głowę.

Ty to dopiero pierdolisz glupoty człowieku.
Zgłoś
Bad Mother Fucker 2012-06-02, 14:17
Pamiętam jak mi nauczyciel WF-u wyjebał tak tylko w czoło w 2-3 czy tam 4klasie podstawowej bo kopnąłem go piłką na sali.
Zgłoś
E................t 2012-06-02, 14:23
niech mlody dorosnie to mu podziekuje za ta wiedze
Zgłoś
kials 2012-06-02, 15:16
"Lecz pomyśl sobie nim, nim zaciśniesz pięść
Nim spróbujesz zadać cios
Lecz pomyśl sobie, ze dla wielu święte jest:
Oko za oko
Ząb za ząb
Przemoc rodzi przemoc"

Nic więcej nie mam do powiedzenia, przemoc rodzi przemoc.
Zgłoś
wirbelwind 2012-06-02, 17:01
Jako ojciec dziecka w podobnym wieku oświadczam, że gdybym się dowiedział że taka łajza bije moje dziecko to pojechałbym do szkoły i wpierdolił mu parę garści nie bacząc na konsekwencje. Jeżeli by okazało się, że mój syn popełnił rażące wykroczenie, które mogłoby chama sprowokować, młodemu też bym parę garści wpierdolił. Nie w głowę - dupa jest od tego.
Zgłoś
przerzuta 2012-06-03, 3:20
hahaha dobrego plaka na cymbał przyjął
A wy jak zawsze siuśki dyskutujecie i wyciągacie w sprawie drugie dno.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem