dosłownie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
no tak kiedys bylo, sam nie raz dostalem linijka po lapskach za strzelanie z dlugopisu papierkami
Ja też parę razy zerwałem. Potem się już nie wydurniałem.
@up
Nie odwróciłyby się gimbie. Byś dostał chlapa w pysk i padłbyś jak mucha.
Nie odwróciłyby się gimbie. Byś dostał chlapa w pysk i padłbyś jak mucha.
Facet wyżywa się na dzieciaku (bez znaczenia czy i jak winnym), nie widzę tu powodów do poklasku . Powinien znaleźć sobie godnego siebie przeciwnika (i wiekowo i wagowo), ciekawe czy wtedy też byłby taki skory to konfrontacji.
Osobiście życzyłbym sobie kolejnej odsłony tego filmiku, ze sceną jak wpada tatuś chłopaka i robi z tym panem porządek, w tradycyjnym rosyjskim wydaniu ...
Osobiście życzyłbym sobie kolejnej odsłony tego filmiku, ze sceną jak wpada tatuś chłopaka i robi z tym panem porządek, w tradycyjnym rosyjskim wydaniu ...
o maj god...nihuja bleeeeeet !
Kurcze co ten gość robi. Przecież wszyscy wiedzą że jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz
Z tym strzałem w potylice to przesadził. Jak można z taką siłą uderzyć dziecko? i to jeszcze w głowę.
@ up
dokładnie, na miejscu ojca tego dziecka "porozmawiałbym" sobie z tym nauczycielem
dokładnie, na miejscu ojca tego dziecka "porozmawiałbym" sobie z tym nauczycielem
No u nas jest zdecydowanie lepiej. Nauczyciel nie może dziecku nawet uwagi zwrócić. aDzieciak może mu zajebać, nałożyć śmietnik na głowię czy napluć do kawy. Byle nie odda bo wtedy prokurator i utrata pracy...
Następnym razem zanim dzieciak odpierdoli coś głupiego to się dwa razy zastanowi czy warto za to wpierdol dostać....
Następnym razem zanim dzieciak odpierdoli coś głupiego to się dwa razy zastanowi czy warto za to wpierdol dostać....
macleod napisał/a:
Facet wyżywa się na dzieciaku (bez znaczenia czy i jak winnym), nie widzę tu powodów do poklasku . Powinien znaleźć sobie godnego siebie przeciwnika (i wiekowo i wagowo), ciekawe czy wtedy też byłby taki skory to konfrontacji.
Pierdolisz głupoty. Kiedyś nauczyciel mógł człowieka pierdolnąć. Jak uczeń dostał taką lampę to w domu dostał poprawkę. Był szacunek do nauczycieli. Teraz nauczycielowi można wejść na głowę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów