Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Octoberfest to przede wszystkim święto piwa, ale jedną z jego tradycji, oprócz bawarskich strojów, jest Wiesn-Koks, zwany także Wiesn-Pulver albo Bavarian cocaine.
Proszek zrobiony jest z mieszanki glukozy i mentolu, sprzedawany w małych szklanych buteleczkach albo pojemniczkach za kilka euro.
Mimo że wygląda, jak prawdziwy narkotyk i wciąga się go, posypując kreski – Wiesn-Koks jest nieszkodliwy. Powoduje co najwyżej mały cukrowy zawrót głowy, a mentol przeczyszcza zatoki, ale to w sumie to tyle.
Wiesn-Koks nie zawiera narkotyków ani tytoniu, a mimo to organizatorzy od lat starają się zabronić tej tradycji. Jak na razie – bez skutku."
Jak zwykle banda frajerów na sadolu, rozpłakana i rozwrzeszczana o NIC! A tu ładny obrazek do artykułu:
Każdy kto chce zobaczyć jak wygląda rzeczywisty Oktoberfest niech wpisze sobie w googlu - "oktoberfest drunk hill"
.
Myślałem że taka degeneracja jest tylko na Broodstoku. Ale u zachodnich sasiadów tez spia w moczu, i dodtakowo kale. Nie dziwne że ahmedy z nimi tak pogrywają.
Jak zwykle banda frajerów na sadolu, rozpłakana i rozwrzeszczana o NIC! A tu ładny obrazek do artykułu:
Pytanie pozostaje po czym tak leżą zarzygani? Chyba nie po tym nieszkodliwym "koksie". W sumie niech ktos przyjmie rodzimej tabaki jak wypije 8 bronksów, zyganie murowane.
"W Monachium trwa właśnie Oktoberfest. Organizatorzy przewidują, że imprezę może odwiedzić nawet sześć milionów gości. Choć festiwal jest znany z picia piwa, jedną z jego tradycji także tutejsza... kokaina. Czym jest Wiesn-Koks?
Octoberfest to przede wszystkim święto piwa, ale jedną z jego tradycji, oprócz bawarskich strojów, jest Wiesn-Koks, zwany także Wiesn-Pulver albo Bavarian cocaine.
Proszek zrobiony jest z mieszanki glukozy i mentolu, sprzedawany w małych szklanych buteleczkach albo pojemniczkach za kilka euro.
Mimo że wygląda, jak prawdziwy narkotyk i wciąga się go, posypując kreski – Wiesn-Koks jest nieszkodliwy. Powoduje co najwyżej mały cukrowy zawrót głowy, a mentol przeczyszcza zatoki, ale to w sumie to tyle.
Wiesn-Koks nie zawiera narkotyków ani tytoniu, a mimo to organizatorzy od lat starają się zabronić tej tradycji. Jak na razie – bez skutku."
Jak zwykle banda frajerów na sadolu, rozpłakana i rozwrzeszczana o NIC! A tu ładny obrazek do artykułu: Obrazek
Samo naśladowanie tego gównianego odruchu wciągania jest kretynizmem. Samo za siebie świadczy o niedojebaniu umysłowym i wszystkim konsekwencjom z nim związanym. Ooo kurwa jakie śmieszne... udają jak wciągają, a ten co z chuja zasysał też udawał, że z pęta wciąga??? Nie chodzi tu tylko o ćpanie, ale o poniżenie do którego człowiek może sam siebie doprowadzić.
Samo naśladowanie tego gównianego odruchu wciągania jest kretynizmem. Samo za siebie świadczy o niedojebaniu umysłowym i wszystkim konsekwencjom z nim związanym. Ooo kurwa jakie śmieszne... udają jak wciągają, a ten co z chuja zasysał też udawał, że z pęta wciąga??? Nie chodzi tu tylko o ćpanie, ale o poniżenie do którego człowiek może sam siebie doprowadzić.
Nie zesraj się
A kto kurwa Vibovit nosem wciągał?
Nikt nie "naśladuje" niczego, tak się po prostu przyjmuje ten rodzaj tabaki lmao. A co do akcji z fiutem, postanowiłem jej zwyczajnie nie komentować, wolałbym zapomnieć co widziałem, więc tym bardziej nie chce mi się na ten temat gadać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów