📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
nie wiem czy śmiać się czy płakać
Bredzisław Komoruski?
Dmitrij Pieskow jest bodajże PPR.
Swoją drogą, Pieskow to ciekawe nazwisko.
Dmitrij Pieskow jest bodajże PPR.
Swoją drogą, Pieskow to ciekawe nazwisko.
nareszcie telewizja podała prawdziwą informacje - czysta prawda. Tak było jest i już zostanie
... w nadwiślanskim landzie emiratów niemieckiej judeopolonii będącej 51 stanem USA.
Coś myślę że osoba odpowiadająca za banery, popełni samobójstwo.
Jako kraj, nadstawiamy dupy wszystkim: Rosji, USA, UE... więc w sumie to ciężko powiedzieć, kogo jest pełnomocnikiem.
Mam dość kurwa tego cyrku w kraju . Władza w Polsce jeden wielki jebany nepotyzm . debilizm kurwa
nie wyobrażam sobie tego kraju za 30 lat . Wyborcy czytaj bydło same wybrało tego retarda
nie wyobrażam sobie tego kraju za 30 lat . Wyborcy czytaj bydło same wybrało tego retarda
Kiedy on zgolił wąs? O.o
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów