Tutaj widzimy dumną właścicielkę wegańskiego psa. Psa który wybrał warzywa i nigdy więcej nie wróci do jedzenia mięsa bo woli warzywa.
Tutaj widzimy dumną właścicielkę wegańskiego psa. Psa który wybrał warzywa i nigdy więcej nie wróci do jedzenia mięsa bo woli warzywa.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Psy też są weganami, mają wegańskie jedzenie dla psów, wegański szampon, nawet ich obroże są kurwa wegańskie, ale jak mi spadł kawałek jałowcowej to prawie z dywanem wpierdoliły..."
Skoro już jest moda na Pędzichów weganów antyszczepionkowców, kobiety z brodą i kutasem. ciekawe czy wejdzie jakaś moda na coś z bardziej prawicowych stron?
A co byś chciał zobaczyć z prawicowej strony..... Jaką mode?
Prawicowcem nie jesteś by być modnym i cool a dla tego że masz takie przekonania i takie masz wartości..... I tu widać wyższość prawicowej ideologi nad lewackim spendem modnych i nowoczesnych co nawet nie wiedzą co to socjalizm czy komunizm a że tak biedronka czy inny lewus powiedział że jest fajny to na bank jest fajny....
A co byś chciał zobaczyć z prawicowej strony..... Jaką mode?
Prawicowcem nie jesteś by być modnym i cool a dla tego że masz takie przekonania i takie masz wartości..... I tu widać wyższość prawicowej ideologi nad lewackim spendem modnych i nowoczesnych co nawet nie wiedzą co to socjalizm czy komunizm a że tak biedronka czy inny lewus powiedział że jest fajny to na bank jest fajny....
Jak szybko zgasić lewaka na jakimś marszu zjebów kiedy pierdoli o faszyzmie? Zapytać go co to faszyzm. Mózgi im się kurwa gotują. Ilekroć na yt widzę filmik jak pytają takiego debila co pierdoli o faszyzmie to scenariusz jest zawsze taki sam:
1) pytają lewaka co to faszyzm.
2) lewak (zwykle z grupką innych debili w tle) mówi, że w kraju jest faszyzm i "KAŻDY" to widzi/wie.
3) dopytać lewaka o definicję faszyzmu i/lub zapytać w jaki sposób rząd/grupa na którą narzeka jest faszystowska.
4) lewak zaczyna się gotować, staje się zwykle agresywny i dopytuje z jakiej telewizji/gazety/radia jest pytający albo zaczyna wyśmiewać pytającego, że nie wie co się w kraju/regionie dzieje.
5) dla pewności znów zapytać co to faszyzm
6) lewak zwykle po trzecim pytaniu dostaje udaru i odchodzi pierdoląc coś co mu napisali na kartce wcześniej
To dość typowe dla lewaków, którzy nie są usatysfakcjonowani, że sami są lewakami, więc chcą sprawić, by wszyscy inni podzielali ich poglądy (tak, wege to najczęściej lewaki).
Jak szybko zgasić lewaka na jakimś marszu zjebów kiedy pierdoli o faszyzmie? Zapytać go co to faszyzm. Mózgi im się kurwa gotują.
Słowo „faszyzm” – będące w powszechnym użytku – pozbawione jest niemal zupełnie znaczenia. Słyszałem, jak „faszyzmem” nazwano: rolników, sklepikarzy, Kredyt Społeczny, kary cielesne w szkołach, polowanie na lisa, walki byków, Komitet 1922, Komitet 1941, Kiplinga, Gandhiego, Czang-Kai-Szeka, homoseksualizm, audycje radiowe Priestleya, schroniska młodzieżowe, astrologię, kobiety, psy – i nie pamiętam co jeszcze.
George Orwell, 1944.
Jak szybko zgasić lewaka na jakimś marszu zjebów kiedy pierdoli o faszyzmie? Zapytać go co to faszyzm. Mózgi im się kurwa gotują. Ilekroć na yt widzę filmik jak pytają takiego debila co pierdoli o faszyzmie to scenariusz jest zawsze taki sam:
1) pytają lewaka co to faszyzm.
2) lewak (zwykle z grupką innych debili w tle) mówi, że w kraju jest faszyzm i "KAŻDY" to widzi/wie.
3) dopytać lewaka o definicję faszyzmu i/lub zapytać w jaki sposób rząd/grupa na którą narzeka jest faszystowska.
4) lewak zaczyna się gotować, staje się zwykle agresywny i dopytuje z jakiej telewizji/gazety/radia jest pytający albo zaczyna wyśmiewać pytającego, że nie wie co się w kraju/regionie dzieje.
5) dla pewności znów zapytać co to faszyzm
6) lewak zwykle po trzecim pytaniu dostaje udaru i odchodzi pierdoląc coś co mu napisali na kartce wcześniej
Ja sam się pytałem by zdefiniował mi faszyzm.... Skończyło się na yyyyyy eeeeeeeeuuuuuuuuu...... To mu pomogłem faszym mogę zdefiniować 3 zdaniami nic przeciwko państwu wszystko w państwie nic poza państwem...... To kurwa nie zrozumiał oco mi biega
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów