📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
O co tu do chuja chodzi?!
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zawału dostał, czy co? Jeśli to on jest tym umrzykiem, to rana nie wygląda groźnie...
to takie ciapackie oświadczyny panna młoda odmówiła
Wdział że jaka s z nią ożeni to spierdoli sobie życie, no cóż postąpił właściwie
W 16 sekundzie filmu widać jak się wczuł w rolę, okazało się, że przy okazji zrobił sobie dziurkę
Ja pierdolę, ale zwierzyniec. Za tę chujową "muzykę", która po pierwszych sekundach po prostu doprowadza do szału i kurwicy od razu powinno się ich zajebać. Do tego tłum brudasów (więc pewnie też smród), debilizm i zjeb, który drze mordę głosem, jakby robił deepthroat swojemu koledze kozojebowi.
Jak to bydło może żyć w takich warunkach...?
Jak to bydło może żyć w takich warunkach...?
Zwyczajnie popierdoliły mu się noże, tym fejkowym teleskopowym 3 żona pewnie właśnie kroiła gówno na kolację.
Juzwa napisał/a:
O co tu do chuja chodzi?!
Nome napisał/a:
ale o co chodzi?
janusz_biznesu napisał/a:
Zawału dostał, czy co? Jeśli to on jest tym umrzykiem, to rana nie wygląda groźnie...
Gienek78 napisał/a:
W 16 sekundzie filmu widać jak się wczuł w rolę, okazało się, że przy okazji zrobił sobie dziurkę
Ciekawe czy mógł zrobić sobie dziurkę w sercu tym sztylecikiem xD Ale chyba krwi za mało na taką akcje by było. Nie wiem, niech jakiś ekspert się wypowie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów