📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może i to z niego mężczyzny nie zrobi, ale oni chociaż próbują. Na zachodzie Europy, pizda na piździe wyrasta, i co druga ma kutasa
Czyli zegarka i rowerku na ichniejszą komunie nie dostanie a to pech
Czemu religie musza sie kojarzyć z uszkodzeniami ciała, krwią i kanibalizmem?
Dzieciaczkowi robią rany na głowie kurwa mieczem, żeby krwią gdzieś pokapał, wysadzają sie i flakami malują ściany, a katolskie zydki z kolei modlą sie pod zmasakrowanym, ociekającym krwią ciałem na krzyżu, a ksiądz na żydowskich imprezach karmi ich ciałem i krwią zamęczonego żyda
Dzieciaczkowi robią rany na głowie kurwa mieczem, żeby krwią gdzieś pokapał, wysadzają sie i flakami malują ściany, a katolskie zydki z kolei modlą sie pod zmasakrowanym, ociekającym krwią ciałem na krzyżu, a ksiądz na żydowskich imprezach karmi ich ciałem i krwią zamęczonego żyda
Mzimu napisał/a:
ktoś wie jak ten rytuał się nazywa?
Aszura, to święto obchodzone przez szyitów - przedstawicieli jednego z głównych nurtów Islamu. Jest to ruchome święto, obchodzone 10 dnia miesiąca muharram. Gdy nadchodzi Aszura, szyici wspominają śmierć i poświęcenie Husajna ibn Alego - wnuka Mahometa, który zginął w bitwie pod Karbalą. W czasie Aszury szyici samobiczują się, co ma symbolizować cierpienia Husajna ibn Alego.
Przygotowanie głowy do amputacji mózgu i wszczepienia koranu.
Każda religia jest pojebana...
U nas w Pl by to nie przeszło.
Od razu ktoś zadzwoniłby na psy, niebieska karta, kurator i zabrali by wszystkie prawa
Od razu ktoś zadzwoniłby na psy, niebieska karta, kurator i zabrali by wszystkie prawa
Rozjebie napisał/a:
Czemu religie musza sie kojarzyć z uszkodzeniami ciała, krwią i kanibalizmem?
Nie wszystkie religie są krwawe.
Np. taki pastafarianizm nie nakłania do żadnego krwawego obrządku, jedyne co ci się może stać to uderzenie pioruna jeśli chodzisz w kanonicznym nakryciu głowy w czasie burzy.
A u nas wiara w stolarza co łaził po wodzie 2k lat temu i z jedzeniem wafelków co są z jego ciała ale tak na niby jest spoko, ale jak założysz durszlak na głowę to ci powiedzą że jesteś popierdolony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów