📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ehh kto normalny strzela sobie w łep przed kamerami, już rzygam tym typem. Jakby chciał to by się zabił. Marna prowokacja z jego strony
Prokurator+wojskowy+próba samobójstwa+Polska+przed kamerami+z uśmiechem na twarzy
Coś ciekawego w kraju się dzieje gdy teoretycznie te najsilniejsze psychicznie jednostki próbują się eliminować...
Coś ciekawego w kraju się dzieje gdy teoretycznie te najsilniejsze psychicznie jednostki próbują się eliminować...
jakieś mega przejęcie wpływów i koneksji....? w ogóle to spore zmiany zaszły w policji ostatnio. i mam bardzo dziwne wrażenie, że bedziemy mieli prane mózgi przez niektórych, którzy zapewne zupełnie nieświadomię będą szczać na prawdę
nawet poprzez taką reklamę ten prokurator jest brany za psychola albo co najmniej wydaję się być niepoważny.... a tej osobistości nie znamy
wogole nie moge sie uspokoic po przeczytaniu slow marna prowokacja....a jezeli gosc chcial tym sposobem wyrazic swoja bezsilnosc? a skoro taki on jest bezsilny to co z naszym krajem? kurwa ludzie
nawet poprzez taką reklamę ten prokurator jest brany za psychola albo co najmniej wydaję się być niepoważny.... a tej osobistości nie znamy
wogole nie moge sie uspokoic po przeczytaniu slow marna prowokacja....a jezeli gosc chcial tym sposobem wyrazic swoja bezsilnosc? a skoro taki on jest bezsilny to co z naszym krajem? kurwa ludzie
Dla uściślenia powiem, ze on nie chciał popełnić samobójstwa, a zwrócić uwagę na siebie i innych. Ale przeczytałem gdzieś dzisiaj, ze niby ręka mu zadrżała i dlatego w banie nie trafił, a w policzek.
Up
Dodatkowo odrzut broni, i tak jak już wspominałeś on NIE CHCIAŁ popełnić samobójstwa. Media są i będą manipulowane bo tam gdzie duże pieniądze tam są i duże brudy (włączcie ten pieprzony Caps Lock bo muszę shift'em lecieć ^^)
Dodatkowo odrzut broni, i tak jak już wspominałeś on NIE CHCIAŁ popełnić samobójstwa. Media są i będą manipulowane bo tam gdzie duże pieniądze tam są i duże brudy (włączcie ten pieprzony Caps Lock bo muszę shift'em lecieć ^^)
Facet ma łeb jak dupa matki ziemi, w dodatku wojskowy, własna broń, trochę doświadczenia, i kurwa nie umie sobie w niego wycelować wkładając lufę do pyska? Ręka mu zadrżała? Parkinsona miał? Co to kurwa za siki mamuta mi tu próbuje wcisnąć? Niech nie pierdoli, bo kurwa Rihanną to on przez to nie zostanie.
Coś się ostatnio wydarzyło? Bo nie mam telewizora to nie wiem.
@Rodzyn wyłącz JavaScript, powinno pomóc.
@Rodzyn wyłącz JavaScript, powinno pomóc.
rokson napisał/a:
Facet ma łeb jak dupa matki ziemi, w dodatku wojskowy, własna broń, trochę doświadczenia, i kurwa nie umie sobie w niego wycelować wkładając lufę do pyska? Ręka mu zadrżała? Parkinsona miał?.
Ja pierdole kozaku. Dam ci odbezpieczoną broń do ręki i każe ci trzymając za spust przystawić do głowy - prędzej się posrasz niż to zrobisz.
Zresztą bronił w sumie honoru wojskowych, co jak co ale oskarżać służby mundurowe o błache sprawy jest idiotyzmem wg. mnie.
Bo kto jak kto, ale oni dbają o nasze bezpieczeństwo. (Czekam na hejta od gimnazjalistów na policje.)
iHadToGo napisał/a:
Ja pierdole kozaku. Dam ci odbezpieczoną broń do ręki i każe ci trzymając za spust przystawić do głowy - prędzej się posrasz niż to zrobisz.
Dobra, a potem wrzucimy to na harda, może być z twojego konta, ok?
rokson napisał/a:
Dobra, a potem wrzucimy to na harda, może być z twojego konta, ok?
Jesteś zabawny jak Strasburger.
Ale co tu wrzucać na harda, skoro chodzi mi o to, że wyzwaniem jest przystawić sobie odbezpieczoną broń do głowy.
cytuje
ehh kto normalny strzela sobie w łep przed kamerami, już rzygam tym typem. Jakby chciał to by się zabił. Marna prowokacja z jego strony
Jaka prowokacja a co on coś za to ma że uszkodził siebie? na pewno chciał samobuja strzelić
Jaka prowokacja a co on coś za to ma że uszkodził siebie? na pewno chciał samobuja strzelić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów