18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
WhiteAngel 2012-01-11, 13:06 7
ehh kto normalny strzela sobie w łep przed kamerami, już rzygam tym typem. Jakby chciał to by się zabił. Marna prowokacja z jego strony
Zgłoś
superkiler 2012-01-11, 13:36 7
Prokurator+wojskowy+próba samobójstwa+Polska+przed kamerami+z uśmiechem na twarzy

Coś ciekawego w kraju się dzieje gdy teoretycznie te najsilniejsze psychicznie jednostki próbują się eliminować...
Zgłoś
Gienek2 2012-01-11, 14:08 3
jakieś mega przejęcie wpływów i koneksji....? w ogóle to spore zmiany zaszły w policji ostatnio. i mam bardzo dziwne wrażenie, że bedziemy mieli prane mózgi przez niektórych, którzy zapewne zupełnie nieświadomię będą szczać na prawdę

nawet poprzez taką reklamę ten prokurator jest brany za psychola albo co najmniej wydaję się być niepoważny.... a tej osobistości nie znamy

wogole nie moge sie uspokoic po przeczytaniu slow marna prowokacja....a jezeli gosc chcial tym sposobem wyrazic swoja bezsilnosc? a skoro taki on jest bezsilny to co z naszym krajem? kurwa ludzie
Zgłoś
paulpio 2012-01-11, 14:11 8
i.sadistic.pl/pics/8e81ab1bd238.jpg

Zgłoś
H................g 2012-01-11, 14:32
Dla uściślenia powiem, ze on nie chciał popełnić samobójstwa, a zwrócić uwagę na siebie i innych. Ale przeczytałem gdzieś dzisiaj, ze niby ręka mu zadrżała i dlatego w banie nie trafił, a w policzek.
Zgłoś
Rodzyn 2012-01-11, 14:39
Up

Dodatkowo odrzut broni, i tak jak już wspominałeś on NIE CHCIAŁ popełnić samobójstwa. Media są i będą manipulowane bo tam gdzie duże pieniądze tam są i duże brudy (włączcie ten pieprzony Caps Lock bo muszę shift'em lecieć ^^)
Zgłoś
Rokson 2012-01-11, 15:33 4
Facet ma łeb jak dupa matki ziemi, w dodatku wojskowy, własna broń, trochę doświadczenia, i kurwa nie umie sobie w niego wycelować wkładając lufę do pyska? Ręka mu zadrżała? Parkinsona miał? Co to kurwa za siki mamuta mi tu próbuje wcisnąć? Niech nie pierdoli, bo kurwa Rihanną to on przez to nie zostanie.
Zgłoś
raper900 2012-01-11, 15:41
Coś się ostatnio wydarzyło? Bo nie mam telewizora to nie wiem.

@Rodzyn wyłącz JavaScript, powinno pomóc.
Zgłoś
iHadToGo 2012-01-11, 15:50 3
rokson napisał/a:

Facet ma łeb jak dupa matki ziemi, w dodatku wojskowy, własna broń, trochę doświadczenia, i kurwa nie umie sobie w niego wycelować wkładając lufę do pyska? Ręka mu zadrżała? Parkinsona miał?.

Ja pierdole kozaku. Dam ci odbezpieczoną broń do ręki i każe ci trzymając za spust przystawić do głowy - prędzej się posrasz niż to zrobisz.

Zresztą bronił w sumie honoru wojskowych, co jak co ale oskarżać służby mundurowe o błache sprawy jest idiotyzmem wg. mnie.
Bo kto jak kto, ale oni dbają o nasze bezpieczeństwo. (Czekam na hejta od gimnazjalistów na policje.)
Zgłoś
Rokson 2012-01-11, 15:54 2
iHadToGo napisał/a:

Ja pierdole kozaku. Dam ci odbezpieczoną broń do ręki i każe ci trzymając za spust przystawić do głowy - prędzej się posrasz niż to zrobisz.

Dobra, a potem wrzucimy to na harda, może być z twojego konta, ok?
Zgłoś
iHadToGo 2012-01-11, 16:15
rokson napisał/a:

Dobra, a potem wrzucimy to na harda, może być z twojego konta, ok?

Jesteś zabawny jak Strasburger.
Ale co tu wrzucać na harda, skoro chodzi mi o to, że wyzwaniem jest przystawić sobie odbezpieczoną broń do głowy.
Zgłoś
a................y 2012-01-11, 16:18
cytuje
ehh kto normalny strzela sobie w łep przed kamerami, już rzygam tym typem. Jakby chciał to by się zabił. Marna prowokacja z jego strony

Jaka prowokacja a co on coś za to ma że uszkodził siebie? na pewno chciał samobuja strzelić
Zgłoś
DiesIrae 2012-01-11, 16:42
Podobno strzelił sobie w łeb bo ukradli mu kołpaki i rower
Zgłoś
TPaury 2012-01-11, 16:55 2
Tylko Polscy reporterzy potrafią defibrylować Kamerą i intubować mikrofonem. Lepszy sprzęt dla telewizji TVN i Polsat.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem