Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Ot taki jeden cytat z Sezonu Burz AS'a

-Tyś, siwy huncwocie, nadal kiepski w rachunkach - syknęła Fryga. - Znowu trzeba ci pomóc liczyć? Ty jesteś jeden, nas jest trójka. Znaczy, nas jest więcej.
- Was jest trójka - powiódł [Geralt] po nich wzrokiem - a ja jestem jeden. Ale wcale nie jest was więcej. To taki matematyczny paradoks i wyjątek od reguły.
- Znaczy, że jak?
- Znaczy, spierdalajcie stąd w podskokach. Póki jeszcze jesteście zdolni do podskoków.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
m................t 2013-12-21, 13:23
Ach ten Andrzejek, wie jak rozbawić ludzi sadistica.
Zgłoś
DAS_KUT_ASS 2013-12-21, 13:55 20
cytat z miecza przeznaczenia

– Hej, ty tam! – zaryczał, biorąc się pod boki. – Smoku chędożony! Słuchaj, co ci rzeknie herold! Znaczy się ja! Jako pierwszy honorowo weźmie się za ciebie obłędny rycerz Eyck z Denesle! I wrazi ci kopię w kałdun, wedle świętego zwyczaju, na pohybel tobie, a na radość biednym dziewicom i królowi Niedamirowi! Walka ma być honorowa i wedle prawa, ziać ogniem nie lza, a jeno konfesjonalnie łupić jeden drugiego, dopokąd ten drugi ducha nie wyzionie albo nie zemrze! Czego ci życzymy z duszy, serca! Pojąłeś smoku?
Zgłoś
kikutnik666 2013-12-21, 19:46 4
najnowsza produkcja z cyklu wiedźmina jest do dupy...
krótko ujmujac:
- Geralt stal sie cipowaty.
- AS sie wypalil, a ta mocno srednia opowiesc chyba ma za zadanie przeslizgnac sie po sukcesie sagi oraz gry...
Zgłoś
dewey-18 2013-12-21, 21:06 3
@up
mi w sezonie burz nie pasował jedynie zbyt pozytywny stosunek społeczeństwa to wiedźminów i zakończenie (to w miescie nie w karczmie i nie z nimue)
Zgłoś
Zarammoth 2013-12-22, 14:02 2
Za Sapka i jego Wieśka zawsze piwo!
Zgłoś
kietong 2013-12-22, 14:16
Przykro mi, ale jesteście zjebani, gdyż czytacie pedalskie książki o elfach, skrzatach i dziwnych stworach, czarodziejach i chuj wie czym jeszcze.
Zgłoś
27Pablo 2013-12-22, 14:21 178
@UP

A czytałeś Ty kiedyś jakąś książke ?

Grubszą niż 50 stron i tak sam z siebie a nie "Bo mi nauczyciel w gimbazie kazał" ?
Zgłoś
Piwo85 2013-12-22, 14:27 15
@kietong
Gimbusy nie zrozumieją klasyki, więc abi pedicatum.
Zgłoś
kietong 2013-12-22, 14:48 4
Czemu wmawiacie mi jakieś głupoty. Jeden że chodzę do gimnazjum, drugi że nie czytam książek. Nie czytam takiej chuni, bo jakby ktoś z moich znajomych zobaczył, że czytam książkę o krasnalach, to zabiłby mnie śmiechem. I bardzo dobrze z resztą.
- Co czytasz?
- Wiedźmina.
- A o czym to?
I co mam mu powiedzieć. Że o długowłosym czarodzieju, czy jeszcze innym dziwolągu, co biega z mieczem po lesie i zabija smoki? I kto tu jest kurwa "gimbusem" (pedalskie określenie).

I jaka kurwa klasyka? Klasyka to jest kurwa Potop, Quo Vadis, Ojciec Chrzestny. A nie jakaś gejoza, kurwa.
Zgłoś
typo 2013-12-22, 14:49 1
Niestety wydaje mi się, że Sapkowski przechlał swój talent. Po 16 latach zbierania i przechlewania profitów z Wiedźmina zdecydował się wydać kolejną część i ją delikatnie mówiąc sknocił. Nie to, że to słaba książka, ale no właśnie ... co najwyżej przeciętna. A Wiedźmin był wybitny.

Od dawna mnie zadziwiało jak taki oblech, totalnie nieciekawy, zmanierowany i zblazowany człowiek jak Sapkowski może pisac tak lekkie i błyskotliwe książki.
Zgłoś
Adziooh 2013-12-22, 15:02 1
Książki Sapkowskiego najlepsze, piwko
Zgłoś
peterpod1990 2013-12-22, 15:03 49
kietong napisał/a:

Nie czytam takiej chuni, bo jakby ktoś z moich znajomych zobaczył, że czytam książkę o krasnalach, to zabiłby mnie śmiechem.

chujnie to masz codziennie rano od tych właśnie kolegów. dlatego pewnie taka dupa obolała, zaraz Ci jakiś sadolowy wyga maść zapoda.

może ci się nie podobać i to jest twoje święte prawo. ale takie wyzwiska i żałosne teksty sobie daruj. ze masz takich znajomych którzy nie potrafią ogarnąć tego, że ktoś robi coś innego, albo lubi coś innego to jest to tylko i wyłącznie twój problem.

a jezeli to faktycznie taka chujnia czekamy na prezentacje twojej twórczości.

za Andrzeja zawsze piwo.
polecam kij z dupy wyciągnąć tym którzy nie czytali
Zgłoś
Zarammoth 2013-12-22, 15:16 47
@kietong: Książki fantasy kłują w oczy tylko tych ludzi, którzy nie mają wyobraźni, jak to mawia Pratchett.
Zgłoś
jacek.walcz 2013-12-22, 15:21 4
kietong napisał/a:

I jaka kurwa klasyka? Klasyka to jest kurwa Potop, Quo Vadis, Ojciec Chrzestny. A nie jakaś gejoza, kurwa.

to pochwal się co Ty czytasz?? jestem ciekaw

ps. nie ocenia się książki po okładce ale ludzi (po tym co czytają) już można.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem