18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Wigilia 2020
8Kebson8 • 2020-12-02, 12:49
A więc moi drodzy sadole uważajcie na wigili w tym naszym pięknym roku 2020
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2020-12-02, 14:48 3
kurwa jakie to zalosne :/

Ludzie smieszkuja, haha hihi robia memy....

Na calym swiecie politycy wala w chuja, robia obostrzenia i sie sami do nich nie stosuja, zakazuuja podrozowania a sami bujaja sie po kraju ze swoja kochanka, robia wyjebiste imprezy urodzinowe po kilkadziesiat osob - bez masek itd, chca surowych kar a sami lamia wydawane przez siebie zakazy itd.

Ludzie patrza i sie nie buntuja. Nie przeszkadza im, ze sa dymani tak jak nigdy dotad.
Zgłoś
Skończyłem_z_ekscesami 2020-12-02, 15:21
JaTylkonaChwile napisał/a:

kurwa jakie to zalosne :/
Ludzie smieszkuja, haha hihi robia memy....
Na calym swiecie politycy wala w chuja, robia obostrzenia i sie sami do nich nie stosuja,

To samo pomyślałem. Pożartować zawsze mozna, ale kurwa. Zamiast robic zajebane memy niech ludzie sie ogarno w końcu.
Hihi haha, maseczki, sreczki, zamkniecie, az w końcu dojdzie to do momentu, ze bedziesz wypierdalal kominem z tego świata. Nie ma co przesadzac, ale sam fakt, że dzieją sie takie skandale i jest dopuszczenie do tego, a ludzie z tego memy robią. No ja pierdole

niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogarda
Zgłoś
pro_avenger 2020-12-02, 18:22 1
Juzwa napisał/a:

Po pierwsze osoby mieszkające razem nie liczą się do ogólnej ilości PIĘCIU GOŚCI, po drugie tam na tym filmie nie ma PIĘCIU GOŚCI. Pan domu z panią domu i 2 dzieci, jeszcze murzyn służący i chuja macie a nie przekroczenie gości.

O, to jest dobra analiza, teraz wiem że to prawdopodobnie fejk
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2020-12-02, 18:23 1
Niecierpie PISiorów bo to zwykły beton postsowiecki udający katolików i narodowców.
Natomiast szczerze rozważam oddanie głosu na PIS jako na mniejsze zło bo poziom środowisk opozycyjnych to dno dna i dwa metry mułu.
Zgłoś
mit2 2020-12-02, 20:49
Kurwa, mam nauczkę żeby przed daniem piwka oglądać filmik do końca

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
d................k 2020-12-02, 21:57 7
Zgłoś
flaszka 2020-12-02, 22:29 1
Zgłoś
robsonx79 2020-12-02, 22:57 4
DiamondBack napisał/a:

I kurwa gdyby nie te gwiazdki na końcu to byłoby nawet zabawne. Tak to żałuję piwa.

Masz rację, powinno być napisane prosto z mostu, a nie gwiazdkami, to w końcu kurwa Sadol.
Zgłoś
doopa 2020-12-02, 23:44
robsonx79 napisał/a:

Masz rację, powinno być napisane prosto z mostu, a nie gwiazdkami, to w końcu kurwa Sadol.

jesteś debilem..
Zgłoś
Scout 2020-12-02, 23:51
Mam to rozumieć jako Jebać C19 ? tak?
Zgłoś
Wiewór 2020-12-03, 0:04 3
@duckduck

O foty z negocjacji fidesza w Brukseli.
Podobno koledzy konserwy PiS tak spierdalali że się w oknach blokowali.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
xalk 2020-12-03, 2:54 5
DiamondBack napisał/a:

I kurwa gdyby nie te gwiazdki na końcu to byłoby nawet zabawne. Tak to żałuję piwa.

nie popłacz się pisowski śmieciu
Zgłoś
S................n 2020-12-03, 3:00 2
Radbug napisał/a:

Hehe przeróbka z wbitą FBI, nie mogę, ale śmieszne. Dzwonił 2015 rok. Mówił, ze mu się zgubiłeś i masz wracać.
Dobrze, że idioci sami się znakują "5 gwiazdkami" jak je widzisz to wiesz, ze masz do czynienia z debilem.

Oho zapiekł bupsztal i dobrze! pisowskie burki

Jebać PiS! i pisowych lewaków !
Zgłoś
wihrura 2020-12-03, 14:08
@duckduck

Co oznaczają te gwiazdki
Zgłoś
Archeolog 2020-12-04, 12:44 2
Skowyt pisowskich kundelków, to prawdziwy miód na moje serce. ***** *** i Was!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów