Ludzie smieszkuja, haha hihi robia memy....
Na calym swiecie politycy wala w chuja, robia obostrzenia i sie sami do nich nie stosuja, zakazuuja podrozowania a sami bujaja sie po kraju ze swoja kochanka, robia wyjebiste imprezy urodzinowe po kilkadziesiat osob - bez masek itd, chca surowych kar a sami lamia wydawane przez siebie zakazy itd.
Ludzie patrza i sie nie buntuja. Nie przeszkadza im, ze sa dymani tak jak nigdy dotad.
kurwa jakie to zalosne :/
Ludzie smieszkuja, haha hihi robia memy....
Na calym swiecie politycy wala w chuja, robia obostrzenia i sie sami do nich nie stosuja,
To samo pomyślałem. Pożartować zawsze mozna, ale kurwa. Zamiast robic zajebane memy niech ludzie sie ogarno w końcu.
Hihi haha, maseczki, sreczki, zamkniecie, az w końcu dojdzie to do momentu, ze bedziesz wypierdalal kominem z tego świata. Nie ma co przesadzac, ale sam fakt, że dzieją sie takie skandale i jest dopuszczenie do tego, a ludzie z tego memy robią. No ja pierdole
niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogardaPo pierwsze osoby mieszkające razem nie liczą się do ogólnej ilości PIĘCIU GOŚCI, po drugie tam na tym filmie nie ma PIĘCIU GOŚCI. Pan domu z panią domu i 2 dzieci, jeszcze murzyn służący i chuja macie a nie przekroczenie gości.
O, to jest dobra analiza, teraz wiem że to prawdopodobnie fejk
Natomiast szczerze rozważam oddanie głosu na PIS jako na mniejsze zło bo poziom środowisk opozycyjnych to dno dna i dwa metry mułu.
Masz rację, powinno być napisane prosto z mostu, a nie gwiazdkami, to w końcu kurwa Sadol.
jesteś debilem..
O foty z negocjacji fidesza w Brukseli.
Podobno koledzy konserwy PiS tak spierdalali że się w oknach blokowali.
nie popłacz się pisowski śmieciu
Hehe przeróbka z wbitą FBI, nie mogę, ale śmieszne. Dzwonił 2015 rok. Mówił, ze mu się zgubiłeś i masz wracać.
Dobrze, że idioci sami się znakują "5 gwiazdkami" jak je widzisz to wiesz, ze masz do czynienia z debilem.
Oho zapiekł bupsztal i dobrze! pisowskie burki
Jebać PiS! i pisowych lewaków !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów