18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Wigilia 2020
8Kebson8 • 2020-12-02, 12:49
A więc moi drodzy sadole uważajcie na wigili w tym naszym pięknym roku 2020
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2020-12-05, 1:08
Archeolog napisał/a:

Skowyt pisowskich kundelków, to prawdziwy miód na moje serce. ***** *** i Was!

Nie trzeba być pisowskim kundelkiem żeby widzieć że te całe gwiazdki i pierdolenie antypisowskie to większe gówno od pisu.
Jak ktoś trafnie intelektualnie wypunktuje gówniany pis to przybije mu piątke ale większość potrafi tylko napierdalać nienawiścią bez żadnych głębszych przemyśleń.
Setki lat temu jak poszła fama że jakaś baba jest wiedźmą to plebs szedł z pochodniami i widłami taką babe palił na stosie. Dziś plebs walczy z pisem choć pis przy większości antypisiorów to intelektualiści.
Zgłoś
Wiewór 2020-12-06, 1:24 1
PieronJasnySzlag napisał/a:

Nie trzeba być pisowskim kundelkiem żeby widzieć że te całe gwiazdki i pierdolenie antypisowskie to większe gówno od pisu.
Jak ktoś trafnie intelektualnie wypunktuje gówniany pis to przybije mu piątke ale większość potrafi tylko napierdalać nienawiścią bez żadnych głębszych przemyśleń.
Setki lat temu jak poszła fama że jakaś baba jest wiedźmą to plebs szedł z pochodniami i widłami taką babe palił na stosie. Dziś plebs walczy z pisem choć pis przy większości antypisiorów to intelektualiści.

Nie ma większego chujostwa od PiS.
Rozjebales mnie na cyce

PiS intelektualiści. Chamy w gumofilcach przebrane w garnitury. Wielkie łby jak Sasin, Duda, Zero, Przylębska. Można tak bez końca wymieniać. Takich debili to na próżno szukać nawet u Bosaka.

PiS to jest największe kurwa nieszczęście jakie dotknęło Polskę po transformacji. Rujnują ten kraj. Po prostu go kurwa rujnują.
Tylko kompletny idiota bez pojęcia o prawie i polityce może ich bronić.
Nie będę nawet pisał po raz kolejny argumentów dlaczego ta partia do dramat. Po chuj. Do matole twojego pokroju i tak jak grochem o ścianę.
Nawet bym na Konfederację zagłosował byle by tylko PiS wreszcie odszedł.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
S................n 2020-12-06, 1:28 1
PieronJasnySzlag napisał/a:

Podejmuję wyzwanie:
-program 500+ dla wszystkich(mam tu na myśli równie dla niepracujących, nieproduktywnych patoli), przy kosmicznym długu publicznym, niskim PKB
- podatek od deszczu- no kurwa, to mówi samo za siebie
- dywersja- podniesienie ambarasu (zmiana w ustawie kompromisu aborcyjnego- nie teraz- 2 razy wcześniej i podczas zawieruchy podpisanie ustaw ACTA przy pierwszej dywresji, przy drugiej podpisanie umów CETA i TTIP
- Podwyzki podatków po wyczerpaniu źródeł (dziury VATowe) na programy 500+, Senior+, tym samym konsolidacja podwyżek za żywność i każdą inną gałąź gospodarki (transport itd).
-Rozjebanie 70mln zł na wybory które sie nie odbyły (afera Sasina)
-afera Covidowa (z Szumowskim w tle) transport maseczek bez certyfikatów (sic!) Antonowem An-225
-Podatki Dudy
- marnotrawienie publicznej kasy na wyjców 3 klasy (bayer full , rodowiczi reszta dinozaurów)
_zatrudnianie jako doradców/ekspertów kompletnych imbecyli za publiczne pieniądze (Patkowski)
-doprowadzenie polskiej gospodarki na krawędź upadku przez lockdown- są inne metody- mieszkam w Islandii, wiem co mówię, bo pracuję codziennie tyle,że z zachowaniem pewnych zasad.
-2mld zł publicznych pieniędzy na tubę propagandową Goebelsa ykhmm sorry znaczy Kurskiego (TVP)
zamiast na onkologię np.
-likwidacja ulgi abolicyjnej dla emigrantów- polscy studenci chcący dorobić sobie np. na wyspach dostaną po piździe. (podwójny podatek- za to kłameusza bym rezał jak świniaka)
To tak na szybko
I jeszcze cytat mojego faworyta Stanisława Tyszki: "Kryzys na kryzysie, kryzysem pogania. Mamy obecnie w Polsce kryzys opieki zdrowotnej, kryzys gospodarczy, kryzys ustrojowo-prawny państwa i kryzys moralny. Polacy są coraz bardziej podzieleni. A rządzący (i duża część opozycji) cynicznie stosują technikę dziel i rządź. "

Tylko mi tu nie wypalaj z tekstami typu : "ło za po więcej nakradli " bo utwierzdzi mnie to w tezie ,że jesteś imbecylem, jednym z wielu, którzy dali się wmanewrować w wojenkę polsko-polską (kaczychuj VS poko). I tuska i kaczora z miłą chęcią bym odstrzelił bez mrugnięcia okiem.

To co, piona?
Zgłoś
Z................w 2020-12-06, 14:31
Mam sąsiada takiego anty wszystko
wiem że robi wigilię z rodzinką co ma przyjechać na chatę do niego, co roku jest tam ze 20
przysięgam że go podpierdole na policję zadzwonie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów