18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Wigilia 2020
8Kebson8 • 2020-12-02, 12:49
A więc moi drodzy sadole uważajcie na wigili w tym naszym pięknym roku 2020
Zgłoś
~Angel 2020-12-02, 12:51 16
Zgłoś
8Kebson8 2020-12-02, 12:54 5
@~Angel

Czemu ten z prawej stół wpierdala ?
Zgłoś
~Angel 2020-12-02, 13:01 3
8Kebson8 napisał/a:

@~Angel
Czemu ten z prawej stół wpierdala ?

Bieda przyszła
Zgłoś
Znawca_Cipek 2020-12-02, 13:05 3
Najgorsze, ze to nie śmieszne. Tak będzie. Wierzcie dalej w tą zjebaną plandemię. I szczepcie się jako pierwsi.
Zgłoś
DiamondBack 2020-12-02, 13:08 64
I kurwa gdyby nie te gwiazdki na końcu to byłoby nawet zabawne. Tak to żałuję piwa.
Zgłoś
Radbug 2020-12-02, 13:23 7
Hehe przeróbka z wbitą FBI, nie mogę, ale śmieszne. Dzwonił 2015 rok. Mówił, ze mu się zgubiłeś i masz wracać.

Dobrze, że idioci sami się znakują "5 gwiazdkami" jak je widzisz to wiesz, ze masz do czynienia z debilem.
Zgłoś
8Kebson8 2020-12-02, 13:37 3
Radbug napisał/a:

Hehe przeróbka z wbitą FBI, nie mogę, ale śmieszne. Dzwonił 2015 rok. Mówił, ze mu się zgubiłeś i masz wracać.
Dobrze, że idioci sami się znakują "5 gwiazdkami" jak je widzisz to wiesz, ze masz do czynienia z debilem.

Chcialeś być śmieszny ale ci nie wyszło. Ja tu tylko filmy wrzucam co się jeżysz Jarząbku ?
Przecież lepiej wrzucać filmy z yt no nie ?

Zgłoś
Juzwa 2020-12-02, 13:49 2
Po pierwsze osoby mieszkające razem nie liczą się do ogólnej ilości PIĘCIU GOŚCI, po drugie tam na tym filmie nie ma PIĘCIU GOŚCI. Pan domu z panią domu i 2 dzieci, jeszcze murzyn służący i chuja macie a nie przekroczenie gości.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
z................h 2020-12-02, 13:51
Chcę tylko zauważyć, że to filmik z prawożądnej Francji
Zgłoś
Radbug 2020-12-02, 14:11 4
8Kebson8 napisał/a:

Chcialeś być śmieszny ale ci nie wyszło. Ja tu tylko filmy wrzucam co się jeżysz Jarząbku ?
Przecież lepiej wrzucać filmy z yt no nie ?

Oczywiście, że lepiej jeśli maja one sens i pokazują coś konkretnego tak jak mój film sprzed 6 lat, a nie idiotyczną, polityczną, przeróbkę dla 13 letnich dzieci którą ty tu wrzuciłeś. Hehe "bo wiecie" na wigilii tylko 5 osób, to PiSlicja będzie pewnie chodzić od domu do domu i sprawdzać czy nie za dużo osób przy stole siedzi i ci babcie aresztuje jak będzie 6 osobą hehe. Chuj, że nie ma to potwierdzenia w faktach i prawie, ale według ruchu 5 gwiazdek- "tym gorzej dla faktów". Humor godny KODowca i chyba tylko ich to może śmieszyć.

A tym screenem to chciałeś coś udowodnić dziecinko? Nawet cię wtedy jeszcze na sadolu nie było, więc skąd możesz cokolwiek wiedzieć co lepiej wrzucać a co nie?
Zgłoś
8Kebson8 2020-12-02, 14:25
Radbug napisał/a:

Oczywiście, że lepiej jeśli maja one sens i pokazują coś konkretnego tak jak mój film sprzed 6 lat, a nie idiotyczną, polityczną, przeróbkę dla 13 letnich dzieci którą ty tu wrzuciłeś. Hehe "bo wiecie" na wigilii tylko 5 osób, to PiSlicja będzie pewnie chodzić od domu do domu i sprawdzać czy nie za dużo osób przy stole siedzi i ci babcie aresztuje jak będzie 6 osobą hehe. Chuj, że nie ma to potwierdzenia w faktach i prawie, ale według ruchu 5 gwiazdek- "tym gorzej dla faktów". Humor godny KODowca i chyba tylko ich to może śmieszyć.
A tym screenem to chciałeś coś udowodnić dziecinko? Nawet cię wtedy jeszcze na sadolu nie było, więc skąd możesz cokolwiek wiedzieć co lepiej wrzucać a co nie?

Czy ty jesteś zajebany umysłowo? To tylko filmik a ty robisz aferę jak bym ci życie zjebał..
Dorośnij w końcu. A jak się nie podoba ten temat (film) to pomiń i oglądaj dalej inne tematy.
Zgłoś
N................y 2020-12-02, 14:30
Radbug napisał/a:

PiSlicja będzie pewnie chodzić od domu do domu i sprawdzać czy nie za dużo osób przy stole siedzi i ci babcie aresztuje jak będzie 6 osobą hehe. Chuj, że nie ma to potwierdzenia w faktach i prawie, ale według ruchu 5 gwiazdek

Przecież chodzili i sprawdzali ludziom czekającym na jedzenie paragony, czy aby na pewno czekają na jedzenie
Zgłoś
Radbug 2020-12-02, 14:35 1
8Kebson8 napisał/a:

Czy ty jesteś zajebany umysłowo? To tylko filmik a ty robisz aferę jak bym ci życie zjebał..
Dorośnij w końcu. A jak się nie podoba ten temat (film) to pomiń i oglądaj dalej inne tematy.

To ty robisz aferę i w dodatku konfituro "mścisz się" na ludziach którzy krytykują twoje chujowe wstawki zgłaszajac ich posty sprzed 6 lat. Własnie usunęli mi ten temat. Dziwne, co nie, że przesz 6 lat nikomu nie przeszkadzał, a nagle sie nim zainteresowali moderatorzy co nie. Jakby mnie to obchodziło...

Nie dziwię się teraz nawet, ze wrzucasz takie g. na sadola, bo pasujesz profilem do tych lewarów 5 gwiazdkowych. Prowokować i potem przykonfidencić.

Dorośnij.
Zgłoś
8Kebson8 2020-12-02, 14:44
Radbug napisał/a:

To ty robisz aferę i w dodatku konfituro "mścisz się" na ludziach którzy krytykują twoje chujowe wstawki zgłaszajac ich posty sprzed 6 lat. Własnie usunęli mi ten temat. Dziwne, co nie, że przesz 6 lat nikomu nie przeszkadzał, a nagle sie nim zainteresowali moderatorzy co nie. Jakby mnie to obchodziło...
Nie dziwię się teraz nawet, ze wrzucasz takie g. na sadola, bo pasujesz profilem do tych lewarów 5 gwiazdkowych. Prowokować i potem przykonfidencić.
Dorośnij.

Trudno się mówi.. strasznie ubolewam nad twoim tematem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów