Materiał własny.
Materiał własny.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PS. Na komisariat celem zbadania poziomu stężenia nie udajemy się samochodem
Jeżeli idziesz się badać to znaczy że do picia to ty się nie nadajesz . Jak pijesz to wiesz że nie prowadzisz , jak nie pijesz to możesz jechać . Proste i sprawne - tylko dla ludzi z paszportem Polsatu wprowadzone zostało publiczne mierzenie alkomatem .
Trzeba być pojebanym żeby chodzic na dolek, aby się badać czy jestem trzeźwy czy nie ....
Jeżeli idziesz się badać to znaczy że do picia to ty się nie nadajesz . Jak pijesz to wiesz że nie prowadzisz , jak nie pijesz to możesz jechać . Proste i sprawne - tylko dla ludzi z paszportem Polsatu wprowadzone zostało publiczne mierzenie alkomatem .
Jesteś idiotą do potęgi. Zero logiki w tym co pierdolisz. Piłeś - nie jesteś pewien czy już OK, to idziesz i sprawdzasz, dawno nie czytałem takiego debilnego tekstu jak twojego. Kurwaaaa mać - "jeżeli idziesz się badać to znaczy że do picia się nie nadajesz" no Idiota , debil, pół-mózg, brakuje mi słów na to co ten typ napisał....
Trzeba być pojebanym żeby chodzic na dolek, aby się badać czy jestem trzeźwy czy nie ....
Mądrego aż miło poczytać Nie mam pytań na twoje mądrości.Dam Ci przykład mojego kolegi : Najebał się dzień wcześniej, na drugi dzień ok 12 godz wsiadł za kierownice ( czyli według twojej zjebanej mądrości tego dnia nie pił )czuł się ok , podczas kontroli wydmuchał 0,25.Prawko poszło się jebać 6 tyś zł również.Ja skorzystałem z takiego badania kilka razy poszedłem, sprawdziłem wynik 0,0 więc siadam pewnie do auta , więc niestety ale pojebany to jesteś Ty pisząc takie teksty .Chyba,że nie masz prawka, tylko po prostu pierdolisz jak potłuczony .
Mądrego aż miło poczytać Nie mam pytań na twoje mądrości.Dam Ci przykład mojego kolegi : Najebał się dzień wcześniej, na drugi dzień ok 12 godz wsiadł za kierownice ( czyli według twojej zjebanej mądrości tego dnia nie pił )czuł się ok , podczas kontroli wydmuchał 0,25.Prawko poszło się jebać 6 tyś zł również.Ja skorzystałem z takiego badania kilka razy poszedłem, sprawdziłem wynik 0,0 więc siadam pewnie do auta , więc niestety ale pojebany to jesteś Ty pisząc takie teksty .Chyba,że nie masz prawka, tylko po prostu pierdolisz jak potłuczony .
99 rocznik, konto pewnie rodzice założyli. Prawka na 100% nie ma, poczytał w internetach i pierdoli. Ja prawka nie mam, ale nie rzucam gównem na prawo i lewo.
Jak chce sprawdzić to niech sprawdza. O chuj wam chodzi?
99 rocznik, konto pewnie rodzice założyli. Prawka na 100% nie ma, poczytał w internetach i pierdoli. Ja prawka nie mam, ale nie rzucam gównem na prawo i lewo.
Skąd ty wziąłeś ten rocznik 99 ? Pomylić 83 z 99 trzeba być najebanym.
Jedzie Cayenne, Mazda CX5 normalną prędkością, a taki kmiot w vectrze za 4 tys chce pokazać kim on nie jest i nawet jednej ulicy nie przejedzie, bo już dzwon.
Gówno prawda, nie szaleją tylko Volvo bo Volvo kupują pizdy bo "jest bezpieczne", nie szaleją corsy, punto, i jakieś inne jeździki co mają służyć tylko do przemieszczania się. Reszta to wielki mix, dryfterów w bmw, panów w passatach, aż do krulów w nowych mercedesach, audi, itp, którzy wyróżniają się zajmowaniem lewego pasa bez powodu i umiejętnościami prowadzenia pojazdów ograniczającymi się do wciskania gazu i hamulca w swoim automacie, tzw. mistrzowie prostej. Którzy grubo mylą się myśląc, że systemy elektroniczne w ich autach górują nad fizyką. Spotykałem idiotów w autach każdej klasy. Z tymi nowszymi jest jak napisałeś - wszystko jest OK, gdy to oni wyprzedzają Ciebie. Gdy Ty wyprzedzasz ich - często dostają małpiego rozumu. Szczególnie, gdy masz starsze/gorsze auto od nich.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów