📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Chuj z nim. Jebać prądem kacapów i ukrów. Ten sam wrzód na dupie dla Polaka.
"Ciekawe co odjebał ten blogger."
Urodził się... zupełnie niepotrzebnie.
Urodził się... zupełnie niepotrzebnie.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Ciekawe co odjebał ten blogger
Sądząc po architekturze, urodził się Cyganem.
Only fans się wkurwili.
pewnie kolejny pedofil
Źródło ruskie, czyli Bloger nie popierał wojny i w nagrodę ochrzcili go ukrem i puścili kura.
Ostatni rozpoczął ognisko
A to nie dom jakiegoś stuuu czy co tam
No właśnie: "podobno" opowiadał o zbrodniach na Wołyniu. Link poniżej.
Ponieważ Ukrainiec nigdy prawdy nie powie, to znaczy że był ruskim trolem.
Już mu powoli wyznaczają ekstradycję, melduję się co do 2 tygodnie na hiszpańskiej komendzie, a prawdopodobnie NIEZALEŻNIE od wyniku wojny z kacapami, ktoś mu ryj oderżnie. Nie łudźmy się.
To bardzo podejrzane, gdy Ukrainiec mówi o zbrodniach UPA/OUN.
Chciałem go porównać z Trockim, ale to nie ten kaliber (mimo że okręg kulturowy podobny: Hiszpania - Meksyk)(w 1940tym). pl.wikipedia.org/wiki/Napad_UPA_na_poci%C4%85g_osobowy_na_trasie_Be%C5...
zainteresowanym polecam poszperać po necie. Jebać polityków i służby specjalne.
Ponieważ Ukrainiec nigdy prawdy nie powie, to znaczy że był ruskim trolem.
Już mu powoli wyznaczają ekstradycję, melduję się co do 2 tygodnie na hiszpańskiej komendzie, a prawdopodobnie NIEZALEŻNIE od wyniku wojny z kacapami, ktoś mu ryj oderżnie. Nie łudźmy się.
To bardzo podejrzane, gdy Ukrainiec mówi o zbrodniach UPA/OUN.
Chciałem go porównać z Trockim, ale to nie ten kaliber (mimo że okręg kulturowy podobny: Hiszpania - Meksyk)(w 1940tym). pl.wikipedia.org/wiki/Napad_UPA_na_poci%C4%85g_osobowy_na_trasie_Be%C5...
zainteresowanym polecam poszperać po necie. Jebać polityków i służby specjalne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów