Trochę miejsca się zrobiło.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Trochę miejsca się zrobiło.
Ceppelin tak ducha wyzionoł.
Kretyni butanem je napełnili zamiast azotem.
Szary_Jeleń napisał/a:
Kretyni butanem je napełnili zamiast azotem.
Azotem... kretyn wyzywa od kretynów. Ty widziałeś, że balony ktoś azotem napełnia? Chyba razem w kolejce po azot, zamiast po mózgi staliscie. Ja pierdole, dokąd zmierza edukacja w tym kraju? Azot jest lżejszy od powietrza, ale nie na tyle by unieść balon. Po drugie azot jest niepalny. Po trzecie, tak na przyszłość, azotu jest w powietrzu 78%.
psotna_cipka napisał/a:
Azotem... kretyn wyzywa od kretynów. Ty widziałeś, że balony ktoś azotem napełnia? Chyba razem w kolejce po azot, zamiast po mózgi staliscie. Ja pierdole, dokąd zmierza edukacja w tym kraju? Azot jest lżejszy od powietrza, ale nie na tyle by unieść balon. Po drugie azot jest niepalny. Po trzecie, tak na przyszłość, azotu jest w powietrzu 78%.
Piwo za wyjaśnienie imbecyla
Mmm... Wodór - zielone paliwo. Tylko, żeby je pozyskać i sprężyć, zbudować szczelne zbiorniki i w miarę bezpieczne urządzenia do jego eksploatacji, to to się ni chuja nie spina ani ekonomicznie, ani ekologicznie.
psotna_cipka napisał/a:
W programie szkoły (od podstawówki do liceum) jest 800 godzin religii i po 160 biologii, chemii i fizyki, No, to już wiesz, gdzie w tym kraju zmierza "edukacja".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów